Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (9)

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Městečko Twin Peaks si mě získalo snad vším, čím si mě získat mohlo. Ať to bylo tajemno, bizarní věci a situace, celej námět a zápletka, komediální scény... Během sledování si moje srdce získala celá řada postav v čele s podivínem, ale velkým sympaťákem zvláštním agentem Dalem Cooperem. To co se dělo ve Twin Peaks je naprosto geniální a kromě pár slabších dílů, kdy opravdu děj stál na místě (týká se především 2. řady), tak to nemělo chybu a drželo mě to u televize několik hodin denně. Za poslední roky jsem žádnej seriál takhle nesledoval. Twin Peaks mě donutilo přemejšlet i mimo sledování a každý ráno jsem se budil a těšil na Coopa, kam to zase posune. Děkuju pánům Lynchovi a Frostovi za tenhle skvost. Teď už zbejvá jen pátrat po úplným dořešení celý záhady, protože jestli něco vytváří tolik otázek, tak je to jedině Twin Peaks... "Temnotou budoucí minulosti, kouzelník touží prohlédnout. Je jen jedna šance mezi dvěma světy - ohni se mnou pojď". 90%

Everwood

Everwood (2002)

Ač kritika není moc dobrá, pro mě je to seriál který mi pomohl v jednom těžkém životním období a to je pro mě hodně důležité. Sympatické postavy, spousta životních situací ve kterých se můžete najít a spoustu dílů uzavírá výborné vyprávění ve kterém se skrývá nějaké to životní moudro. Pro mě jeden z nejlepších seriálů.

Pokémon

Pokémon (1997)

Já jsem na tom vyrůstal. Pro mě je tohle kultovní věc. I když sem sbíral Pokémony a věnoval sem tomu dost času, nepoznamenalo mě to.