Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (15)

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Naprostá paráda! Film si zaslouží ještě vyšší hodnocení, protože takovouto duchařinu jsem ještě nezažil. James Wan prostě umí o tom žádná. Bravo!!!

plakát

Kameňák 4 (2013) 

Ján Novák ukradl hromadu starých vtipů a hlášek a narval je do 88 minut. O ničem jiným to nebylo. Čekal jsem daleko víc od tohohle filmu. Bohužel...

plakát

U Konce světa (2013) 

Já nemůžu film ve kterém spolu hrají Simon Pegg a Nick Frost ohodnotit méně jak 5*. To prostě nejde! :D

plakát

2012 (2009) 

Na to že tenhle film stál $200 miliónů to mohlo být lepší, ale dost povedené efekty...

plakát

Tlouštík z Beverly Hills (1997) 

Zasmál jsem se tak dvakrát za celý film a to je pro mě málo. Nebylo to nejhorší, ale zdaleka ne co jsem očekával. Laciné, nereálné vtipy...

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Já na takovéhle horory moc nejsem, ale tenhle mě dostal. Film má úžasnou atmosféru a většina scén je skvěle propracovaných, třeba když je ta čarodějnice oběšená venku na stromě (ta část filmu se mi strašně líbí). Skvělé, tvorba Jamese Wana se mi začíná dost líbit. :)

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Co předvádí Ondřej Vetchý, to je něco úžasného :D

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Tenhle film je zklamání celé série. Těšil jsem se na něj už od oznámení že se bude natáčet, protože miluji sérii Scary Movie, ale tenhle díl mě opravdu zklamal. Myslel jsem že když to je poslední díl , že to bude vrcholové dílo, ale bohužel jsem se splet. Nebylo to až tak špatné, pár scén bylo dobrých, ale v porovnání s ostatními díly to bylo o ničem. Rozhodoval jsem se mezi 2* a 3*, nakonec jsem si řekl že to nepatří mezi ty nejhorší parodie a slitoval jsem se na 3*.

plakát

Čepel smrti (2009) 

Kameramana bych namístě zastřelil, protože se kamera pořád třepala, místy ani nezaostřovala a o těch přiblížených záběrech se ani nebudu vyjadřovat. Celý film byla neskutečná blbost s amatérskýmy herci, kteří se v záběrech jenom motali. Ani ty vraždy taky nebyly zrovna realistické a stejné zvuky jako při bodnutí nožem vydává zašlápnutá krisa. Něco tak pytomého by ani chromý pes nenapsal, ale abyh řekl taky něco pozitivního tak se mi líbily závěrečné titulky. Hrůza, hrůza. Za snahu a odvahu něco tak hloupého zveřejnit dávám tu 1*.

plakát

Oběť zla (2007) 

Jak sakra někdo, kdo má rozřízlou ruku a dlaň, nohu vyndanou z pasti na medvědy, zbičované záda, vypálenou hvězdu na těle, dvě bodnutí menším nožem, probodnutí břicha skoro skrz celé tělo a ještě několikrát zmlácen přežít? Ale když vynechám tenhle fakt, tak to byl povedený horor.