Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Fantasy

Biografie (6)

Benjamin Chivers (herec)

04.12.2023

Narodil se do umělecky založené rodiny, oba jeho rodiče byli profesionální klasičtí hudebníci. Když bylo Benjaminovi 6 let, přihlásila ho matka na lekce dramatu, zpěvu a tance do školy All Stars Academy. V kurzu „Herectví na jevišti“ si chlapce všiml agent Mark Jermin, doporučil mu online lekce herectví ve své vlastní agentuře… (více)

Eliza Scanlen (herečka)

11.08.2019

Eliza Scanlen je australské národnosti. Žije však v Los Angeles, Kalifiornii, USA. Pochází z dvojčat, má sestru Annabelle. Měří 162 cm, má šedomodré oči a blond vlasy. Studovala v dívčí katolické škole Loreto Kirribilli v Sydney. Studium ukončila v roce 2016.Od roku 2015 vystupovala v televizi. Úplně první rolí byla hrdinka… (více)

Emilia Jones (herečka)

21.07.2019

Emilia Jones je britskou herečkou a zpěvačkou. Je dcerou velšského zpěváka, televizního a rozhlasového moderátora Aleda Jonesa. Matkou je Claire Fossett. Má bratra Lukase. Studovala v Divadelní škole Sylvie Young.Poprvé se ukázala ve filmu Jeden den (2011), kdy jí bylo 8 let. V roce 2011 se mihla jako anglická dívka ve známé… (více)

Jung Hoyeon (herečka)

24.10.2021

Jung Hoyeon je jihokorejská modelka a herečka. Po studiu na dívčí střední škole „Hyewon Girls' High School“ absolvovala soukromou vysokou školu v Soulu Dongduk Women's University, kde se specializovala na modeling. Jako modelka pracuje od roku 2010. O tři roky později soutěžila v jihokorejské televizní reality show Korea's Next… (více)

Matilda Anna Ingrid Lutz (herečka)

17.09.2019

Herečka se narodila v Miláně, v rodné Itálii pak žila až do roku 2014. Matildin otec Elliston Lutz byl americkým módním fotografem, její matka Marie Licci bývala modelkou a též pracovala v módním průmyslu jako PR. Má dva bratry, kteří se jmenují Martin Perry a Alexey Lutz. Rodiče se rozvedli, když bylo Matildě 5 let. Otec se… (více)

Sydney Sweeney (herečka / producentka)

26.07.2018

Ačkoli natáčí filmy a seriály již od roku 2009, její popularita a obsazovanost stále stoupá. Významně na sebe upozornila v roce 2018, a to v seriálech Příběh služebnice, kde hrála klidnou Eden a Ostré předměty, kde naopak ztvárnila psychicky narušenou dívku. Zahrála si ale také ve filmech, např. mysteriózní Záhada Silver Lake,… (více)

Reklama