foto

Emilia Jones

  • nar. 23.2.2002 (17 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans
2018 Ghostland
Patrick
Two for Joy
2016 Brimstone
2015 High Rise
Mládí
Residue
2014 Naše dovolená a jiné pohromy
2011 Jeden den
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

TV seriály

2015 Wolf Hall (TV seriál)
Kouzlo s třemi kartami (E01)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2013 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
2012 Pán času (TV seriál)
Prstence Akhatenu (S07E08)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace