Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (891)

plakát

Interview (2014) 

Rogera mám rád a tak sem se celkem na jeho fekální humor tešil. Jednou za čas proč ne. Inspirace Cohenem je znát, ale troufám si říct, že laťka je zase trochu výše, co se kontroverze týče a já nemůžu než zavrnět blahem a poklonit nad odvahou pustit se do podobných snímků..

plakát

Destino (2003) 

Krásné spojení umění a filmu v animované podobě. Má to kouzlo, příběh a je to umělecky zajímavé, aneb jak od Dalího zvykem jest.

plakát

Číslo 9 (2009) 

Příjemně depresivní a trochu jiné, než obvykle. Divím se, že má dnes někdo odvahu podobny snímek natočit, bez toho, aby tam cpal hovna v podobě mluvícího želé, čokla z kroužků či obtloustýho školáka, co se přisral k létajícímu baráku.... To se cení.

plakát

Equalizer (2014) 

Oproti zdejší elitě (ano myslím tím vrchní pozice a dámské pohlaví(i když...)), já to žral.. Nebo snad jde nežrat film, ve kterém černoch vyvraždí polovinu Ruska?? Taková jednočlenná neporazitelná armáda(...ano, hláška z Black Dynamite...), která je zabalená v moderním a atraktivním hávu a vy nemusíte přemýšlet o ničem, jen vypnout a počítat kolik Danzel rozlouská hlaviček.

plakát

American Horror Story - Coven (2013) (série) 

Nejslabší ze série, ale přes to se na to pěkně kouká a Jessica zase vede. Ona tomu dává ten správnej nádech..

plakát

American Horror Story - Asylum (2012) (série) 

O stupínek lepší a zajímavější než první série. Výkony víceméně stejné, takže dobrý. Trochu větší prostor doktorovi a byl bych šťastnější.. Ale super zábava.

plakát

Otrantský zámek (1977) 

Nikdy by mě nenapadlo, že když půjdu v Anglii na výstavu první co uvidíme bude Švankmajer. Opravdu milé překvapení.

plakát

Ledové království (2013) 

Asi stárnu, ale mě se to líbilo. Škoda že to byli sestry a ne lesbičky a finální scéna byla o puse a ne o zápase v želé.

plakát

Sissi a Yetti (2007) 

Tohle je opravdu divná německá podívaná. Dokonce si i dokážu představit ve filmu skupinku tyroláku, jenž se cpou currywurstem a za pěkného německého popěvku ládujou svý vocasi Sissy do tlamy. To by mělo ten správnej německej nádech.

plakát

REC 4: Apokalypsa (2014) 

Nechci říct, že film celkem zesral celou předchozí napínavou jízdu a jakožto poslední díl, jenž by měl být onou pomyslnou třešničkou se vším co předchozí díly trumfne na plné čáře, ale tady se to bohužel nekoná. Už změna stylu natáčení se prostě nehodí.. Ano pan režisér říkal.......... Ale proč děláme věc takhle a finále rozjedeme jinak? Trochu mi to smysl nedává, ale tvůrci nejspíš věděli co dělat a já jim do to kecat nejspíš nemůžu... A nebo víte co??? Zesralo to starší díly. Nadupanou.jedničku určitě.... Tohle je hodně slabý čajíček...