Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené seriály (8)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nejoblíbenější britskej sitcom kterej znám skoro nazpaměť a přesto si ho pořád pouštím dokola a pořád se u něho řežu smíchy. Anglickej hůmor je něco co nemá ve světě obdoby. Posádka Červeného trpaslíka je ohromná, poslední žijící člověk ve vesmíru Dave Lister, Karižrout, hráč na kytaru, nejlépe hrající ve skafandru a mimo loď a skoročlověk který má mozek jako vycpaný leguán :))) Arnold Jidáš Rimmer, hologram Listerova zesnulého člena posádky kterému skonal otec ve spánku, v džípu a také člověk který je tak hloupý že má námitky i proti svému obhájci :))) Kocour, tvor který se z kocoura jménem Frankenstein vyvinul za 3 000 000 let v tvora podobnému člověku, jenom má šest bradavek, má rád kornflejky a nejradši by po smrti svý tělo věnoval Louvru :))) Kryton, robot který byl stvořen pro mytí záchodů, je naprogramovaný aby sloužil lidem a plnil i ty nejzvrácenější Rimmerovy rozkazy, má hlavu ve tvaru kostky ledu a jeho čip normality byl poškozen :))) Holly, lodní počítač s IQ 6000, což je stejně jako má šest tisíc učitelů tělocviku, všechny informace z astrologie, fenomenologie a fyziky má z dětské ilustrované encyklopedie ale přesto je téměř bezchybnatý a je s ním sranda :))) Tak to je velmi stručná charakteristika posádky Červeného trpaslíka.

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Vynikající, jedinečný seriál s neuvěřitelnou skoro až omamnou atmosférou která mě osobně naprosto pohltila. Všechny postavy v seriálu působí jako z jiného světa. Agent Cooper je dokonalej. Zkrátka úžasnej trip. 100%

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Jeden z nejlepších seriálů vůbec. Nikdy nebyla válka tak příjemná jako tahle :) Vždycky jsem záviděl obyvatelům \"bažiny\" Hawkeymu a Traperovi (později McIntyreovi) jejich stroj na chlast. Zelený seriál prolitý rudou krví ale taky skvělou zábavou. To je M.A.S.H.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Geniální seriál o žlutém světě kde je možné uplně vše. Vždycky se lámu smíchy když je tam Homer, šerif nebo třeba Lenny a Carl. Prostě Simpsonovi jsou a budou animovaným, televizním klenotem.

Lucky Louie

Lucky Louie (2006)

Tohle je vážně síla :))) Hlášky jsou na roztrhání a postavy neuvěřitelný :)))