Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (87)

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

Sice pořád nelogika, proč to teď šlo a před tím ne, ale aspoň to byl fičák.

plakát

Hra o trůny - Dlouhá noc (2019) (epizoda) 

Hloupé, moc hloupé. Strašně hloupé, nelogické, prostě průser. Tohle si ty postavy nezaslouží. Nečekaně umírat, střídat strany, být svině, to vše je super, ale dělat z nich kretény nemuseli. Rozhodující bitva o bytí a nebytí..... proč, proč WTF? Nemůžu hodnotit, protože prostě GOT.

plakát

Toman (2018) 

Dlouhé, nudné, ale velmi dobře natočené.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Dokáže mě fakt nasr.t, když dějová linie v sérii přestává zapadat. Už ty předchozí díly jsou dementní, ale aspoň se nepopírají.Kdo mu dal kompas, Barbosa má kouzelnou loď a najednou jí nepoužije, Holanďan plní úkol, ale Bloom obrůstá řasou.....wtf. Věci mají mít řad a zákonitosti, tohle popírá události starších dílů. Prostě na <|>

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Tenhle film nemá smysl, nechápu jeho účel. Děj nikam nesměřující a divák čeká, čeká, čeká, čeká, čeká, ani sranda, ani akce, ani drama. Asi jako se dívat jak schne barva.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Blbost pro malý děti, příběh vyprávěný po x-té, bez nápadů. Jediná cool věc byla občas ta hudba.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Ten seriál je divnej. Zpočátku to bylo zajímavé, super prostředí, nové tváře, prostě inovace. Scénář slabší, ale dalo se. Pak se to jakoby zlepšilo, ale jen krátce, aby ve finale (zatím poslední 4serie) se z toho stala úplná dějová Renaultovina . Aspoň, že ta nesmyslná postava Číňanky už je v .... Ani nevím, jestli mě pátá řada vůbec zajímá.

plakát

Dunkerk (2017) 

Kdyby mi někdo řekl, že je to od Remarque, věřil bych tomu. Provedení na výbornou. Atmosféra nebezpečná, bezradná, parádní. Nolan jede.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Příběh není moc promakanej, žádný nečekaný zvrat nebyl, což bych od Ritchieho očekával. Jinak to má zmaknuty perfektně, vizuálu se nedá nic vytknout. Pěkná fantasy na dobrou noc. A ještě jedno velké pozitivum, ve filmu není žádná sračkoidní milostná dějová linka.