Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Westworld - Kiksuya (2018) (epizoda) 

no, bylo sice hezky po 30 letech od jisteho Johna Dunbara oprasit starou lakotstinu, nicmene u pouze 10 dilneho serialu trosku zamrzi, kdyz se venuje celej 8. dil odbocce a hlavni dej se nikam nepohne...

plakát

Yellowstone - Vzpomínání (2018) (epizoda) 

Dobry sracka. Tesil jsem se na dalsi Hetfildy a MekKoje, misto toho jsem dostal tuctovou vztahovku, na kerou koukam jen kvuli indiance a ted tohle :-/ bez ni to ani nema smysl sledovat.

plakát

Dunkerk (2017) 

Viděno 3 roky po premiéře, nějak mě to tenkrát nezaujalo a po zhlédnutí názor nezměněn. Zbytečný Nolan, respektive není to vyloženě špatný, ale od něj by člověk čekal daleko víc. No nic, nejlepším "válečným" filmem široko daleko zůstává samozřejmě Apokalypsa a postupně ji na trůnu neohrozil ani Stone, ani Spielberg a Nolan už vůbec ne. Zvedne Quentin hozenou rukavici???

plakát

Wind River (2017) 

No cekal jsem tedy vetsi pecku (a to i od Cavea s Ellisem, to bylo hodne spatny..), takova Insomnie je o par levelu vejs, to hodnoceni je tak o 20% nadsazeny.

plakát

Život (2017) 

Sprosta kopirka vetrelce, ale na tu hodku a pul zabavi.

plakát

Oasis: Supersonic (2016) 

Huuuuuuuuh. Ano, sice je pro me Oasis spolu s Cobainem nejvetsi srdcovka, tak asi nebudu objektivni, ale je to dokonalost!! A dokonce jsem se dovedel i par novejch veci, treba pozadi Talk tonight, potvrdil si par veci, treba to, ze Liam vzdycky byl daleko vic zabavnej a srdce kapely, kdezto Noel to od urcity chvile zacal videt jako praci a penize a sel pres mrtvoly a dokonce ho prestaly bavit i braskovo dokonaly roknrolovy excesy, kvuli kterejm tu kapelu Liam precijen mel :-) Jen skoda, ze to konci uz Knebworthem, daleko zajimavejsi a jeste vetsi prdel mohlo byt obdobi Be here now, kde se kluci dohodnou, ze daj do bazenu rollsroyce, aby to lip vypadalo, ze kazda pisnicka musi mit aspon 11 minut a 30 kytar pres sebe, ze bude fajn, kdyz bude kytary nahravat Johnny Depp a budou pri tom koukat na Kate Moss, a tak... dale Dont believe the truth a pak posledni deska, ale chapu, asi by ten konec byl moc horkej a smutnej, takhle to koncilo aspon s nadeji, precijen z brachu bylo citit, ze jsou proste brachove a to se neztrati, a treba se nakonec usmirej. Nejlepsi momenty - Liamovo vystupy v zakulisi pred konciky a jeden vystup na stage s tamburinou a lajnama koksu na reprakach :-D