Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Až na ten dost nelogickej závěr to byl docela prima film. Nesympatický herce hrající hlavního hrdinu a to děcko naštěstí dobře vyvažuje Bruce, takže se na to dá dobře koukat a má to i celkem spád. Závěr se ale fakt dal udělat daleko líp.

plakát

Skyfall (2012) 

No tak to je překvapení, těšil jsem se letos, že závěr Batmana mě posadí na prdel a Skyfall možná trochu zabaví, a ono je to přesně navopak, a to je ještě pro TDKR lichotivý, protože na to se v podstatě ani nedalo koukat. Skyfall je zábavný od začátku do konce, Bond je sympatickej, hlavní záporák taky, objeví se tam parádní autíčko, novej geek s vychytávkama, kterýho moh klidně hrát Moss z IT Crowd, akce střídá akci. Pro mě konečně zábavná bondovka, ne jako ty trapný slátaniny pro ženský s Brosnanem a dalšíma. Akorád Bondgirl se mohla ohřát trošinku déle, nebo jich mohlo bejt víc.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) odpad!

Wow! Tak tohle bych fakt nečekal. Dark Knight mě dostal svojí nadupaností, šokujícíma událostma (Batmanova milá) a hlavně těžko napodobitelnym záporákem. Tohle mě šokuje svojí nudností. Už po hodině jsem to chtěl vzdát a dát Odpad. Pak jsem si ale řek, že se to musí zvednout, že by to lidi nechválili pro nic za nic. Asi to jsou ale ty samý lidi, co maj rádi Shawshenk a podobný sračky. Nezvedlo se to, spíš naopak. Catwoman je trapná. I do Halle Berry má daleko, natož do Michelle Pfeiffer, neskutečný to ženský. Hlavní záporák je k smíchu. Nechápu lidi, kteří tvrdili, že je hustej jak Joker a má děsivej hlas. Děsivější hlas má i Martin Dejdar s Miroslavem Vladykou! A Batman? Dělá jednu hovadinu za druhou. Naprosto nelogickej a trapnej příběh, spousta klišé a děsivě dlouhá stopáž na ty kýble nudy. Bohužel jasně nejhorší Nolan a jeden z nejhorších filmů vůbec:-/ Burtonovo Batmani holt zůstanou nepřekonaný. Ne že by to bylo překvapující.

plakát

Zabít tiše (2012) odpad!

Neskutečně nudná blbost a trapnost, hrající si na gangsterku a snažící se jakože po pulpfictionovsku hláškovat, ale tak marnejma větama, že by je nevypustil ani Barney v HIMYM, a to je všech trapnohláškařů král.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Neskutečně dobrej seriál. V každým díle se něco děje a totálně vás natěší na díl následující. Před finálovym dílem 2. řady jsem byl napjatej, jako už dlouho ne. A byl lepší než finále 1. řady. I než finále jakýkoli řady Boardwalk empire. První série mě nadchla a druhá nebyla o nic horší! A nemohu souhlasit s některými názory - Carrie je podle mě boží a chvílema i hodně roztomilá, to spíš Broudy je krajně nesympatickej. Celkově tu sympatickejch lidí moc neni (podobně jako v tom Boardwalku) a přesto je to tak vynikající! Prostě takhle mě v poslední době nadchnul jen ten novej Costner.

plakát

Zločin (2011) (seriál) 

Mazec. První dvě sérky dobrý, ale třetí, to je naprostá laskomina! Na úrovni True detective. EDIT: 4. řada je opravdu krásnej záver božího seriálu a upravuji - je to lepší než True detective. A Holder je prostě sympaťák roku.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

John McClane dovede sejmout helikoptéru autem, inteligentní opička ocelovym řetězem, aneb připravte se na místy absurdní podívanou a jednu nevděčnou mluvící opici. Ale abych byl férovej, tak jako samostatnej film to vůbec neni špatný. Jako prequel jedný legendy ale rozhodně ne!!! Aspoň já (a podle mě i tvůrci pův. filmu) si to teda představoval úplně jinak.

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Boží. Dvě hodně zejmavý holky, zvláště Maxiny koláčky bych rád ochutnal, k tomu malej Číňan, co chce bejt cool, a hlavně Oleg, kterej je pro 2BG to, co byl Chandy pro Přátelé a Marshall pro HIMYM. Doufám, že holky na tu svou kavárničku jentak nenašetřej, a ať se laťka udrží pořád takhle vysoko.