Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (46)

plakát

Super-Blb (2022) 

Třískala jsem se smíchy a to je vzácnost. Přitom já miluju parodie a chtěla bych se smát. Jenže dobrých parodií je opravdu málo. Tohle se ale povedlo. Neuvěřitelně nápadité.

plakát

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků (2007) odpad!

Něco takového bych si nikdy dobrovolně nepustila. Měla jsem zapnutou televizi jako kulisu při úklidu. Skončil film a začal nový. Prošla jsem kolem obrazovky a zděsila se. Neuvěřitelně trapně animovaný tyranosaurus hodil plastovou nohu koně na indiána se směšnou parukou. Okamžitě jsem to přepla na jiný program. Urazilo mě, že něco takového může divákům nabízet televize.

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) 

Neni to zase tak spatne.Misty jsem se mohla smichy potrhat.Jsou tam trapne momenty,ale vetsinou jsem se bavila.Vsichni gayove jsou uzasne roztomili.

plakát

Wind River (2017) 

Na zacatku to byla nuda,pak se vsichni postrileli a nastala opet nuda.

plakát

Ničivá hrozba (2004) odpad!

Neuvěřitelný scénář, herecké výkony, efekty. Prostě zážitek. Asi půjdu zvracet.

plakát

Poltergeist II (1986) 

Když mi bylo 16, sledovala jsem tenhle film a náhle vypadly pojistky, samozřejmě v jedné z napínavých scén. Myslela jsem, že se strachy pokakám. Dnes už to vidím trochu jinak. Ale není to špatné, tedy až na ten závěr. Proč to někdy nemůže skončit špatně?

plakát

Megalodon (2002) odpad!

Na to se nedalo dívat, musela jsem utéct. Někdy mi připadá, že se tvůrci chtějí divákovi pomstít, a proto vytvoří něco takového.

plakát

Tasmánští čerti (2013) (TV film) odpad!

Opravdu úžasné efekty. Jak s tímhle může jít někdo na veřejnost?

plakát

Zapomenuté světlo (1996) 

Můj druhý nejoblíbenější český film. Nikdy bych nevěřila, že dokáže Bolek Polívka takhle procítěně a opravdově hrát. Veronika Žilková je také výborná, ale to mě tolik nepřekvapilo. Film trefně popisuje tehdejší dobu s nadhledem a inteligentním humorem, nenásilně a citlivě. Líbí se mi, jak se postupně vyvíjí a prohlubují vztahy mezi jednotlivými postavami. Naprosto souhlasím s komentářem Limy... Nikdy nezapomenu na to, jak farář Holý říká Marjánce, která právě zemřela: "Kdybych si mohl vybrat ze všech žen, vybral bych si tebe a ty jsi to věděla."

plakát

Zamilovaný profesor (1996) 

Nechápu, proč se vůbec takovéto filmy točí. Zbytečné plýtvání materiálu a peněz. Existují i horší díla, ale moc jich nebude.