Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (376)

plakát

Byl jsem Youtuber (2018) 

YouTube scénu jsem nikdy nesledoval. Ale jako dokument s hlavní myšlenkou celkem v pohodě..

plakát

Listopadoví vrazi (2017) 

Výborný atmosferický snímek s relativně jednoduchým ale řemeslně dokonale zpracovaným příběhem. Herecká dvojice Chloe a Ansel sedli perfektně. Není co dodat. :)

plakát

Baby Driver (2017) 

Skvela letni zanrova vsehochut. Nechybelo spoustu akce, romantika ani vtipne sceny. Herci vyborni. Zatim nej z 2017.

plakát

Od písně k písni (2017) 

Již čtvrt roku přemýšlím nad tím, jak zkonstruovat komentář. Pořád jsem na to nepřišel. Každopádně nejlepší Malick a jedno z vizuálně nejhezčích děl, co jsem kdy viděl. 100% Viděno 4. dubna v Landmark Theatre, v Los Angeles.

plakát

Girlboss (2017) (seriál) 

Dokonale svižné a smysluplné. Skvělý námět, inspirující příběh a zábavné vsuvky. Brittany dokazuje své nadání ve výborně ztvárněné roli kladné / záporné postavy, která si jde bezohledně za svým, ať to má na její okolí jakékoliv následky. Působí namyšleně, tvrdohlavě a cílevědomě, tedy přesně tak, jak v této roli působit má. Za mě maximální spokojenost.

plakát

Vesmír mezi námi (2017) 

Čtyři hvězdy s hodně, ale opravdu s hodně zavřenýma očima. Tak skvělý nápad, tak super herecké obsazení a přeci jen to někde dost vázlo. Scénář byl kostrbatý a chyběla mu plynulost i gradace. Velká škoda, že kromě trailerových scén se ve filu vlastně ani nic tak zajimavého či překvapivého neodehraje...

plakát

United We Dance (2014) 

Jednoznačně jeden z nejlepších hudebních kraťasů. Perfektně zpracované a skvěle sestříhané. Charly Friedrichs je v oblasti aftemovies zcela neporazitelný...