Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Romantický

Recenze (12)

plakát

Osada (2021) (seriál) 

Příjemná oddechovka, hrozně mě to bavilo a fakt jsem se nasmála. Ráda uvidím zase někdy znovu.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

To všeobecný nadšení taky moc nechápu. V prvním díle jsem si říkala Co je to sakra za blbost? Pak mě teda zajímalo, jak to bude pokračovat a dokoukala jsem to. Bylo to celkem vzato vlastně napínavý. Ale poslední dva tři díly už jsem se těšila, až to skončí, protože už to bylo moc zdlouhavý. U spousty věcí jsem se zamýšlela a nedávalo mi to smysl. Kdo by riskoval život kvůli penězům, když má šanci na výhru a přežití jen 1:456? No a konec? Ten byl úplně divnej a nesmyslnej. Takže dávám jen tři hvězdy za to, že se na to dalo dívat, i když to byla blbost. Čtyři dávám u filmů, který se mi fakt hodně líbily a pět jen u těch absolutně top.

plakát

Sex O'Clock - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Sice je to z největší části spíš pro pubertální generaci, ale já se moc bavila! Škoda, že se na každý díl musí čekat týden.

plakát

Avatar (2009) 

Kdysi jsme si to pouštěli v chatě, když pršelo, z notebooku. Abysme zjistili, co na tom filmu všichni mají. Ale až do titulků jsme čekali, kdy to přijde a ono pořád nic. Nebavilo nás to a už nevím, o čem to bylo. No dám šanci druhýmu dílu v kině ve 3DX, třeba mě to nějak víc vtáhne.

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Sex ve městě mě bavil, od začátku do konce jsem ho viděla určitě nejmíň 3x. Carrie mě občas iritovala a ze všech hlavních postav mi byla nejmíň sympatická. Každopádně minimálně pro ženskou část je to určitě zábavný seriál a humor nechybí.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Zajímavé, že plno lidí mi říkalo, že je irituje, že hlavní postavy pořád mluví a mluví. Mě to ani nějak nenapadlo. Seriál mě od začátku moc bavil a čím novější série, tím víc mě to bavilo. Celé jsem to viděla už mockrát a pořád se to neomrzelo. Rory je strašně krásná a prostě se na ní dobře dívá. A samozřejmě co nesmí chybět, člověk se u toho vždycky i zasměje :)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Co věta, to hláška. I když jsem Přátele viděla od začátku do konce už tak padesátkrát, pořád se to neomrzí a pokaždé se pořád směju. Všechny postavy jsou super a ten humor prostě miluju :)

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Za mě nejlepší seriál všech dob! Nic podobného a tak originálního nikdo nenatočil. V každém díle úplně jiné téma, jiní herci, pokaždé byl člověk do samého konce zvědavý, o co přesně tam vlastně jde, nebo jak to celé skončí. Perfektní!!

plakát

Zoufalé manželky (2004) (seriál) 

Celý seriál mě hrozně bavil, zasmála jsem se a bylo mi líto, když skončil. Navíc smutně.. S každou další sérií tam sice bylo až přehnaně katastrof a zločinu, ale mně to nevadilo, opravdu jsem se celou dobu bavila!

plakát

Malý Sheldon (2017) (seriál) 

Teorii třesku jsem neviděla, z ukázek mi to není nijak sympatické. Ani jsem nevěděla, že to má nějakou souvislost. Ale Malého Sheldona jsem začla pouštět náhodou jako kulisu k práci a bavilo mě to, i když jsem netušila, co je to za seriál, nebo jak dlouho běží. Teď se dívám od prvního dílu a je to perfektní, jsou tam super hlášky a směju se tu na celé kolo. Zrovna jsem dokoukala asi sedmý díl a hláška "Jo, to je vono" mě rozesmála zatím nejvíc :-D