Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Poslední recenze (14)

plakát

The Man from Earth: Holocene (2017) 

Pokud čtete než jste viděli film pokračujte ve čtení: Nedívejte se na něj. Nechte si v mysli jen první díl, opravdu v tomto filmu není o co stát. Opravdu prosím, nedívejte se na něj. A zde číst přestaňte. Zde pro ty, kteří film již viděli: Měli to nechat jak to bylo. Když už měli potřebu natočit druhý díl tak měli natočit nějaký sestřih z jeho minulosti. Jeho narozením, kdy byl Ježíš a jeho postup měnění identit atp. Neměli pokračovat do budoucnosti a už vůbec ne ten absurdní konec rozhovor s FBI a Arthurem, v tu chvíli jsme si akorát řekl, že tento film vytěsním ze své mysli jako by se vůbec nestal nebo, že je to absolutně jiný film nesouvisející s tím mistrovským dílem z roku 2007.

plakát

Psí poslání (2017) 

Kdo dá méně než hvězd, asi nikdy neměl psa. Nebo se na to díval s tím, že čekal více, díval se, se špatnou náladou, dostala se k němu špatná reklama, nebo prostě nemá srdce. Upřímě je mi líto těch co se na to dívali nějak špatně.

plakát

Příchozí (2016) 

Amy nemám moc rád, ale v tomhle filmu mě velice a mile překvapila. Po zhlédnutí filmu jsem si jen opakoval "WTF?" dal jsem si pár chvil abych to pobral a pochopil a WOW. Fanoušky mimozemských stříleček zklamu, válku mezi lidmy a mimozemšťany s laserovými pistolemi tu neuvidíte. Ale za to skvělá promyšlená podívaná o snaze příjit na to jak se s mimozemšťany domluvit stejnou řečí, a poté se konečně dostat k otázce: ,,Co tu ku*va chcete?". Tento film svým slovníkem nejspíš dostatečně nevynachválim, ale můžu jen doporučit, a názor si udělejte sami.

Poslední hodnocení (320)

Reklama