Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Expres na západ (2011) (TV film) 

V celku minimalistické pojetí celého filmu (jedna místnost, dva lidé) zde vůbec není na škodu, naopak - tohle je herecký "majstrštyk" jako sele. Samuel a Tommy jedou a předvádějí skutečnou virtuozitu. Je pravda, že občas film trošku zaškobrtne nebo ztratí trochu tempa, jako celek je ovšem perfektní. Tommyho závěrečná řeč je pak třešničkou na dortu.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Bohužel dvě, a ještě celkem slabé... Kdyby to byl normální akční film, a ne součást boží série, šel bych i na tři... Ale takhle... Brouk Willis totálně vykostěný, Jai Courtney bez charisma, záporáci tuctoví... Ach jo:(

plakát

Zabít tiše (2012) 

Perfektní konverzačka, která je ve všech ostatních ohledech dost tuctová... Ale ty dialogy... ty jsou:)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Je mi jasné, že tenhle film rozděluje publikum na dva tábory - jedni, co akčním řežbám nikdy na chuť nepřišli a pro něž bude film totální nekonzistentní slátaninou, které chybí hlava a pata, a pak ti druzí, kteří jako mladí teenageři sledovali slastně Terminátora či Ramba, a v současnosti si s chutí odpočinou na nějakém ryzím akčním béčku. Pro ty bude film boží připomínkou starých časů, kdy hrdinové "měli koule", příběh se moc nehledal a co se počítalo, byly jen tvrďácké hlášky suše pronášené polonahým gerojem vlastnící kulomet s nekonečno náboji. Patřím do druhé skupiny a proto jsem u tohoto bijáku slintal blahem. Některé scény jsou prostě absolutně úžasné (rozhodně pro fandy žánru), hlášky jsou sypány s naprosto brutální kadencí a proto je návrat starých dobrých akčních hvězd (aspoň pro mne) bez kazu.

plakát

Total Recall (2012) 

Vzhledem k tomu, že jsem od tohoto filmu moc nečekal, byl jsem nakonec příjemně překvapen. Dobře natočeno, příběh rychle odsýpá a člověku tak ani nezbude čas přemýšlet nad několika logickými kiksy. Palec nahoru za to, že se tvůrci nedrželi předlohy s Marsem, za několik pěkných odkazů na původní film a za ty tři prsa, samozřejmě:)