Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (68)

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Konečně po 5 letech od BVS jsem se dočkal. Jestli teď někdo z lidí, co hodnotí marvel filmy 5 hvězdami, zvláště pro mě průměrný a nudný endgame, dá tomuto slabé hodnocení, tak je buď zatvrzelý fanboy jiné značky a nebo je slepý. Věřil sem Snyderovi, že to bude stokrát lepší než ten Whedonův paskvil z 2017 a vyplatilo se. Tohle je přesně to co sem chtěl a po zklamání z WW1984 sem rád, že se to povedlo. Jestli to někdo nevidí je slepý. Jak se říká sto lidí, sto chutí. Pochopím když se někomu něco nelíbí, ale nemám rád zatvrzelé fanboy. Zkrátka Liga Snydera je to na co sem čekal a nezklamalo mě to. Teď kdyby se povedlo dohnat studio ke 2 s Darkseidem. Ale to se asi nestane. 😥 . Za mě plná palba.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Konečně jsem se dočkal výborného zpracování o hrdinovi z Kryptonu.Po vynikající triologii o temném rytíři tak startuje další skvělé zpracování postavy z DC světa.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Dvojka se mi líbila trošičku víc ale i tak je to nádherné,ikdyž poněkud smutně překvapivé,zakončení triologie.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Nemůžu si pomoct,ale je to nej díl z celé triologie.Od začátku do konce fakt jízda.

plakát

Batman začíná (2005) 

Když sem to viděl poprvé,měl sem hroznou radost,že konečně vidím film,o postavě ze světa DC,který je fakt bomba.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Jako celek je poslední film dceu urcitě slabší než první Aquaman. Na druhou stranu se mi zde líbí některé momenty více. A to zejména souboje s Black Mantou. V porovnání s jinými letošními filmy ze stáje DC nebo s konkurenčním Marvelem je to fajn film. Není to tak dobré jako první díl ale nic lepšího ze světa comicsu jsem letos neviděl. Navíc, když vezmu v úvahu ty slabé recenze a to co tomuto filmu předcházelo, jsem rád, že to dopadlo alespoň takto.

plakát

Flash (2023) 

Na film jsem se hrozně těšil, jednak protože Flash je s Batmanem moje nejoblíbenější komiksová postava a jednak protože jsem věděl, že to je jeden z posledních DCEU filmů. Z další vize DCU Jamese Gunna odvázaný nejsem. Film nenudil, pořád se tam něco děje, Miller zvládá roli dobře, Keaton si to vyloženě užívá. Nostalgie za SnyderVerse je tam také znát. Za mě se film povedl ikdyž to bylo trochu jiné než v co sem doufal.