Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (247)

plakát

Barbie (2023) 

Think pink.

plakát

Vampire Virus (2020) 

Lacné a filmovo veľmi slabé. Akoby z lepšieho péčka vystrihli všetky tie časti, ktoré z nich robia filmy pre dospelých. Mojich subjektívnych 5 hviezd dostáva Street Cleaner a jeho Better the Devil You Know prekvapivo použitý v soundtracku.

plakát

Dead Dicks (2019) 

...it takes your worst feelings, traumas and anxieties and twists them into the source of pleasure. Natalie Wynn o čiernom humore.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Jedným slovom - zmätočné. Rozvinutými vetami - chodťe s týmto do prdele, Mrs. Rowlingová a Mr. Yates. Otrasný strih, priveľa postáv, nekonzistentnosť ich reakcií. Eddie bol super a aj efekty, fakt to písala Rowlingová? Naginy a jej miesto v príbehu ide mimo mňa a prečo Dumbledor neučí transfiguráciu?! A mal byť predsa open gay. Tie malé Eddieho zvieratká boli strašne krásne. A prečo sa všetci stretli v tej knižnici? Myslím predtým, než šli na ten cintorín v Paríži. Neviem, ale prišlo aj na Titanic. A tá knižnica nebola v Londýne? Názov sľubuje aspoň dva Grindenwaldove zločiny, ale dostávame len iskričky a CGI draka z mávania prútikmi. Zločinom sú tie invazívne výpady do pôvodného sveta HP od samotnej autorky! A tým druhým, že za toto pýtajú peniaze. Nasrať.

plakát

Mečiar (2017) 

Malo by existovať niečo ako "ochrana mladistvých demokracií pred zneužitím".

plakát

Selský rozum (2017) 

Viete, čo je na tom všetkom najúsmevnejšie, drahí bratia a sestry?? Že stále ste na tom lepšie ako my...

plakát

Sherlock - Šest Železných dam (2017) (epizoda) 

Amanda je nepochybne prudko pozitívna osoba, čo z nej ale robí veľmi slabú herečku. Vďaka dobráckeho ksichtu, nekontrolovanej mimike a celkovo spôsobom, akým sa pohybuje, je všetkým možným len nie trénovanou nájomnou vrahyňou, ktorej pracovným nástrojom má byť o.i. poker face. A nekritický fanúšik môjho typu narazil na svoj tolerančný limit - Mary musí preč...

plakát

Co dokáže lež (2016) (TV film) 

Ako platený Sorošov agent mám dať 5*.

plakát

Český žurnál - Český Alláh (2016) (epizoda) 

Piussi je podcenovana dokumentaristka. Paci sa mi jej nesudiaci pohlad. Videne pocas Iron Sky Film Festival v Holandsku.

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) 

Prekombinované? Preafektované? No a? Nebudem zrážať hviezdy "v mene objektivity" niečomu, čo nekriticky zbožňujem. Viac Sherlocka, viac, viac, viaaaaac!!