Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

A je to tady!Velký letní filmový hit a adept na film roku.Už u trailerové kampaně jsem měl husí kůži po těle.A konečně to nastalo.Škoda tragédie,které vrhlo špatné světlo-spíše stín na premiéře tohoto snímku.A připomnělo lidem,že opatrnost se nemá podcenovat a nikdy nevíte komu j*bne v "bedně".Samozřejmě je mi líto a smutno z celé situace,možná kdyby "temný rytíř" byl skutečný,vše by bylo jinak.-Ale zpět k filmu,který Vám nabídne něco přes 164 minut u kterých se nudit rozhodně nebudete a zaručeně budete hltat každý probíhající dialog. Scénář je tak obsáhle zajímavý a umožnuje každé z postav si zasloužit svůj prostor.Vše do sebe krásně zapadá .Nechci spoilerovat a připravit Vás o zážitek. V první polovině spíše očekávajte dobře výtečné drama a pak se začne schylovat k akční epičnosti.Výbuchy,efekty,technika vše na vysoké úrovni.Film na Vás bude skutečně "dýchat".Jakmile uplyne ta"hora"času a naběhne poslední záběr,zježí se Vám příjemně chlupy na zátylku ,tak nebudete litovat času a peněz,které jste obětovali..Ch.Nolan si postavil silné pilíře. EPICKÉ ZAKONČENÍ VE FILMU ROKU.

Freddy versus Jason

Freddy versus Jason (2003)

Teď trošku z hororového žánru.Trošku jsem ucítil potřebu popsat tento "battle"souboj.Jedná se o film Freddy vs.Jason(2003) je to trošku starší film,ale musím říct,že jedná o jeden z nejlepších"vs." soubojů,který byl kdy natočen.Fanoušci hororu si určitě příjdou na své.Je pravda,že některé efekty působí "béčkově" ,ale k tomuhle filmu to prostě patří.Souboje,herci,dokonce i příběhová "linearita" je prostě dobře využitá.

Rychle a zběsile 5

Rychle a zběsile 5 (2011)

Pro mě srdcová záležitost,kdo viděl tak ví... a kdo ne,honem pustit.Rychle a zběsile 5 může klidně konkurovat prvnímu dílu.Scénář,herci,efekty,hudba, jsou prostě dokonalé vychytaní.Navíc střetnutí dvou akčních vycházejících hvězd je prostě dokonalé.Nejde o žádnou sestříhanou sračku.Uvidíme solidní kaskadérské "kousky".Trošičku filmu podráží "americká" přehnanost.

Pacific Rim - Útok na Zemi

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013)

Znáte ten pocit,kdy Vám po těle přejede ten příjemný pocit zakončený husí kůži?Já ho zažil u tohodle filmu minimálně 3x .Už od prvních vteřin si Vás snímek omotá kolem sebe a nepustí než u titulků.Vše má své nějaké vysvětlení a i když je scénař trochu klišé,tak to budete akceptovat.Herecké obsazení nese taky svuj podíl práce a působí až překvapivě působivě.Hudební doprovod je skvěle načasován ke každé bojové scéně a už samotný soundtrack působí pro mé uši magicky.A konečně se dostávám k tomu co dělá tenhle film tak zajímavým.Efekty jsou MONSTROZNÍ a výborně zvládnuté a nejednou Vám vyrazí dech.Trochu mě zarazil 3D efekt,který je takový průměrný.Nelituji času a ani peněz,řeknu to na rovinu,pokud by film promítali hned poté,šel bych znovu. HIT LÉTA!!!