Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Babadook (2014) 

spose psychologicky thriller.. ale par zajimavych scen se tam najde..

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Vtipna a akcni rezba.. Pokud se vam libily predesle dily, tak o treti pokracovani rozhodne nemuzete prijit.. Tento film ma v sobe vsechno.. Kdyz si chete zavzpominat na akcni hrdiny z mladi nebo hledate film nad kterym se chcete bavit a ne nad nim premyslet..

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

oproti prvnimz dilu rozhodne doporucuji.. ne ze by se mi prvni nelibil, ale winter soldier je o 100% zabavnejsi a akcnejsi.. coz od marvelovskych filmu vzdy ocekavam.. opet zaver prozrazuje ze bude treti dil a uz ted se ho nemuzu dockat.

plakát

Hon (2012) 

Hodne silny pribeh...

plakát

NON-STOP (2014) 

Napinavy a velmi povedeny akcni thriller.. Film ma spad a urcite se nebudete nudit, do posledni chvile netusite kdo ze chce tech 15 milionu a jak umiraji ty lide v letadle..

plakát

Plán hry (2007) 

klasicka americká komedie se šťastným happyendem :-) kazdopadne dobra oddechovka pro vsechny priznivce "rocka"..

plakát

Robocop (2014) 

Nové podání Robocopa je pro fanoušky původních sérii dozajista potěšení. Policista Alex, který se změní na Robocopa po výbuchu jeho vozidla a zásahu společnosti Omnicorp, začne být velmi rychle velkým přínosem městu a absencí zločinů. Po jedné události začne řešit svou vlastní vraždu a na povrch začínají vyplouvat fakta a zločinci, kteří mají na starost, právě jeho smrt.. Vše má velkou zápletku, ale skončí to tak jak má..

plakát

Elysium (2013) 

Matt Damon ve akčním scifi se nám ukázal ve velmi zajímavé roli. Chtěl jít za svým snem poctivou prací a.. zrovna tady moc neplatí přísloví s poctivostí nejdál dojdeš. Při v nehodě a zjištění, že mu zbývá pár dní života, se rozhodl udělat velké rozhodnutí a dopomoci se dostat se na Elysium tak jak celou dobu nechtěl a to je po "zlém". Když získá tajná data, a po čase zjišťuje co vše má nyní v hlavě, rozjíždí akci na sebeuzdravení a následně i ovlivnění celého systému Elysia. Celý film je neustále v akčním zápřadu a vše dohromady funguje, není moc scén, kde by se člověk nudil. Vše dopadne dobře až na jednu věc a tím je konec filmu.. Jak vše dopadlo a co bude dál? To diváka nechává neklidným a samozřejmě s velkým otazníkem.

plakát

Riddick (2013) 

Popravdě sem se trošku třetího pokračování Riddicka bál, na druhou stranu, mě první díl zaujal na tolik, že sem i tneto třetí díl chtěl vidět. Myslím, že sem udělal dobře a to co se mi líbilo v díle prvním bylo i zde.. Akce, napjetí, občas možná až zbytečné a nepříliš hodící se scénky se štěnátkem :-) Každopádně Riddick pro fanoušky tohoto žánru a Vina Diesela je akční a ekfekty povedená náhražka za nepříliš povedený druhý díl.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Opravdu povedené pokračování marvelovského Thora.. Stejně jako v prvním dílu se ukázalo,že Thor nemá mezi soupeři konkurenci a to, že měl hodně na krajíčku. Po tomto díle si všichni dozajista oblíbí i Lokiho, který se na okamžik zastane svého nevlastního bratra a ta nevraživost, která je v něm ukryta se na chvilku zastaví, díky němu tak Thor porazí hlavního záporáka Malekitha. Film je v pár scénách jak už jsme dozajista zvyklý prošpikován i vtipnými scénami a hláškami, ale na to si už všichni u Marvelovských filmů zvykli. Na konci filmu nás opět připravují na další možné pokračování tak, že se všichni hned začnou těšit na další díl.