Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Torision 

všechny recenze uživatele

Taková divná fotbalová směs Policajta ze školky a Velkýho táty. Rodinný komedie nijak nemusím, ale vzhledem k tomu, že v tom hraje můj oblíbenec The Rock, tak jsem neváhal si to pustit. Rozhodně jsem nečekal, že by mě to mohlo nadchnout, ale spíš takovou průměrnou zábavu, který se mi taky dostalo. I přes skoro dvouhodinovou pasáž má film příjemný tempo a občas jsem se i zasmál. The Rock je tradičně dobrej a i ta malá holka se snaží, tak proč ne? :) 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Hromada zoufalých a veletrapných klišé, kterými je scénář doslova prošpikován, táhne film kamsi do kanálu. Je opravdu smutný, že takovýhle sračky a zhovadilosti jsou ziskový a vydělávaj velice slušný prachy. Moje relativně kladný hodnocení vychází především z toho, že mám Dwayna Johnsona hodně rád a ty jeho ksichty mě zatím celkem neomrzely. A taky to, že pokud s velkým sebezapřením a hlasitým skřípěním zubů divák přijme pravidla hry, dá se na to docela koukat, i ňákej ten humor se tam objeví, včetně Kyry Sedgwickové, která předvedla zábavnou karikaturu své role. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sportovní hvězda, která žije jako starý mládenec - no, vlastně ještě celkem mladý mládenec - zjistí, že má z předchozího vztahu osmiletou dceru. Teda námět jako stehno, ale s tím se nedá moc dělat. I tohle je Disney. Rock v hlavní roli je jediný tahák, který jsem v tomhle snímku viděl. Od začátku je celkem jasné, jak se to bude vyvíjet. Nejprve překvapení, pak odmítání, ale nakonec přijetí. Plus samozřejmě nějaké silně emotivní momenty. Je to pěkný rodinný film, ale tentokrát mi to na nějaký nadprůměr rozhodně nestačí. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Není to ani zdaleka nejlepší a nejzábavnější film The Rocka. Přesto to má daleko do průšvihu Vina Diesela v Ochránci. Je to solidní rodinný snímek přesně z produkce Disneyho a přesně taková, na kterou může jít celá rodina. Chlapi si užijí totálně nabušeného Rocka (takový snad ještě nebyl, bicáky skoro jak Arnie a herecky určitě lepší) a krásné Roselyny Sanchez, dívenky budou sympatizovat s malou a neodolatelnou Madison Pettis a ženy si také něco najdou. Kromě špetky humoru je tu i pár sportovních záběrů, ale ty stojí za prd. Ačkoliv něco takového začal Arnold natáčet až skoro v padesáti, Rockovi to sluší i dříve. Přesto by to chtělo zase nějakou pořádnou nakládačku. Co nepotěšilo? Hlavně to, jak příšerně vypadá kdysi sympatická Kyra Sedgwick. Hudba: Nathan Wang ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu je mnoho odkazů na Elvise Presleyho (včetně písní a plakátů), a to kvůli The Rockovi a režiséru Andy Fickmanovi, kteří jsou Elvisovými fanoušky. (Bauer)
  • Natáčení muselo být přerušeno na několik měsíců poté, co si Dwayne Johnson natrhl achilovku během fotbalového tréninku. (HellFire)
  • V roli psa hlavního hrdiny se střídali buldoci Tubbs a Tank. (Bauer)

Reklama

Reklama