Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Lima 

všechny recenze uživatele

Tohle není film, tohle je zbraň hromadného ničení!!! Rád bych napsal, že Rock je takový sympaťák, že utáhne i sebehorší film, ale bohužel platí pouze část z toho. Rock je skutečně talentovaný ultrasympaťák (a herecky čím dál lepší), ale tuhle scenáristickou demenci nemohl zachránit ani on. Do obrázků rozpohybovaná učebnice toho nejtrapnějšího klišé, kde když si vzpomenete na cokoliv, co jste už stokrát viděli a nemáte tak rádi (a s gustem to paroduje Červený trpaslík), tak to tam bude. Tady nefunguje vůbec nic, ani logika, ani situační humor, ani milé Rockovy grimasy. Stávka scenáristů na vlastní oči :o) Přesně takovéhle „family movies“ dnes vydělávají ve Spoj.státech velký prachy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No dobre, jako jo, je to sranda, ale stejne by mel Rock natacet spis akcni masakry. U techhle komedii nejvic zalezi kolik tu je klise a jaky jsou herci. No klise tu je narvany skoro v kazdy minute filmu a vyvoj odhadnete od zacatku do konce, navic stopaz je lehce prestrelena. No a herci, Rock je fakt sympatak, obcas se sice xichti naprosto neskutecne, ale jinak vicemene pohoda a ta mala holka byla taky fajn, i kdyz tradicne tu muselo bejt dite za chytry. No a co se tyce vtipu, nejvtipnejsi je to samozrejme ze zacatku, kdy se Rock stara jen o to, jak vypada a je hotovej z toho, ze ma dceru, pak to ustoupi do pozadi a mame tu klasicky udobrovani, dojak a podobne. Ale celkove to zas tak blby neni, zabery z fotbalu jsou fajn a zabavit se u toho da. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Není to ani zdaleka nejlepší a nejzábavnější film The Rocka. Přesto to má daleko do průšvihu Vina Diesela v Ochránci. Je to solidní rodinný snímek přesně z produkce Disneyho a přesně taková, na kterou může jít celá rodina. Chlapi si užijí totálně nabušeného Rocka (takový snad ještě nebyl, bicáky skoro jak Arnie a herecky určitě lepší) a krásné Roselyny Sanchez, dívenky budou sympatizovat s malou a neodolatelnou Madison Pettis a ženy si také něco najdou. Kromě špetky humoru je tu i pár sportovních záběrů, ale ty stojí za prd. Ačkoliv něco takového začal Arnold natáčet až skoro v padesáti, Rockovi to sluší i dříve. Přesto by to chtělo zase nějakou pořádnou nakládačku. Co nepotěšilo? Hlavně to, jak příšerně vypadá kdysi sympatická Kyra Sedgwick. Hudba: Nathan Wang ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, otcovské, místy i trochu dramatické ×americké, klasické. Ale jinak pohodová podívaná. Člověk se zasměje i zvážní, ale vcelku vám z toho je celkem příjemně. Je fakt, že v některých částech filmu, hlavně na konci děje, byste zvraceli nad jejich americkou genialitou a otřepanými frázemi, ale vtipné scény to dolaďují do celkem únosné míry. Ale takovej bejváček je fakt luxusní.. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem už párkrát viděla v televizi, ale vždy jsem viděla jen část. Moji rodiče přesně tyhle typy filmů zbožňuji, protože už toho nemusí přemýšlet, není to vyloženě složitý příběh, trochu to hraje i na city a prostě se u toho dá dělat cokoliv. Já to na druhou stranu moc nemusím, neříkám, že občas to není na škodu si něco takového pustit, ale musí to mít alespoň pořádný příběh, tohle je průhledný jak potravinová fólie, vůbec žádné napětí a strašně nudný. Nezachraňuje to ani Dwayne, celkově je to takový průhledný film, nemastný, neslaný. Nic pořádného nenabídne. Prostě podprůměr. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)
  • V úvodu filmu jezdí Joe Kingman (Dwayne Johnson) stříbrným sportovním vozem Mercedes-Benz SLR. Když se objeví jeho dcera, manažerka Kingmanovi pořídí "rodinný" vůz Mercedes-Benz třídy R. (lskala)
  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)

Reklama

Reklama