Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Na doživotí (2007) (seriál) 

Seriál, který mě velmi baví. Sleduji ho nově, poprvé a jsem zvědavá, jakým směrem se celý příběh bude vyvíjet. Baví mě také hlavní postava. Její komunikace, myšlenkové pochody, osobnost. Ten klid, který z ní sálá a jak působí na druhé...po dlouhé době seriál, na který se s chutí podívám a těším.

plakát

Ecce homo Homolka (1969) 

"...ta zchodit takových padesát kilo. Ti řeknu! ..... úplná labuť, viď" a řada dalších replik, které již zdomácněly v naší mluvě. Na každý pád, toto není nic hraného, tenhle film je život sám.

plakát

Filmová hvězda (2008) 

Komedie, která mě bavila. Prostě film, u kterého si člověk odpočine, nemusí zbytečně přemýšlet a je vtipný. Tak proč ne?!

plakát

Láska je Láska (2004) (seriál) 

Velmi zásadní seriál jistě pro nejednu generaci leseb. Nejlepší je sledovat jej v originále s titulky. Občas těžko slučitelné s normálním životem, ale ve zbytku jsem se častokrát našla....škoda, že jsem tento seriál neviděla mnohem dříve....v období, kdy se člověk hledá. Ale i tak. BYL A ZŮSTANE tím prvním a jediným. :-)

plakát

První republika (2014) (seriál) 

Musím přiznat, že po druhém dílu se těším na další vývoj. Tento seriál mě zatím velmi baví. Jsou tam i určité historické zajímavosti. Zkrátka PROČ NE?!

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Jedna z nejpovedenějších komedií, které byly vůbec natočeny. Jednoduchý a jasný děj, skvělé herecké výkony, úžasný dabing...a repliky, které zdomácněly..."Dafné vy už mě zase vedete..", "Doufám, že se to maminka nikdy nedozví"...a mnohé další...a vlastně, která je ta Vaše?

plakát

Elena Undone (2010) 

Film z lesbickou tématikou, který převyšuje ostatní filmy z této produkce. Skvěle zpracovaný námět s uvěřitelným průběhem. A pokud chcete nahlédnout do toho, jak to vypadá v ložnicích lesbických párů...tak milostné scény z tohoto filmu mohu doporučit. Velmi reálně odpovídají opravdovému stavu. :-)

plakát

Univerzální uklízečka (2005) 

Úžasná anglická komedie, která nemá hluché místo. Herecké hvězdy se ve filmu skvěle doplňují a spolupracují. Pokud si chci odpočinout, ideální film na "blbou" náladu. Dabing se Simonou Stašovou, která namluvila K. S. Thomas je jedinečný.

plakát

Jentl (1983) 

B. Streisand je profesionálka. Hudba, herecké výkony, režie, námět. Byla jsem naprosto vtažena do děje. Škoda, že není snadné dostat se k dabované verzi, kdy svůj hlas Yentl propůjčila Simona Stašová.

plakát

Romeo a Julie na konci listopadu (1971) (TV film) 

Neskutečný herecký koncert pana Högera a paní Medřické. Velmi citlivě zpracované téma lásky v "pozdějším" věku. Zkrátka nikdy není pozdě potkat se s láskou svého života. Film, který jak v době svého vzniku tak i dnes stále boří určitá tabu.