Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Atlet roku 2013 (2013) (pořad) 

Trapárna nade vše. Nejhorší jako vždy Aleš Háma, gratuluju!:)

plakát

Tobruk (2008) 

Film, na který se dalo koukat - na to, že je poměrně nový a český. Ovšem druhá půle nestojí za nic, je poměrně nudná, bez žádného většího děje. Zkrátka, film si zaslouží méně než 4* a víc než 3.

plakát

G. I. Joe (2009) odpad!

Musím říct, že větší blbost jsem v poslední době snad neviděl. Možná to někomu přijde jako mazec - to rozbíjení, ničení všeho, ta "nadčasovost" - ale mě to nijak neuchvátilo, naopak. Ve filmu padají některé legendární hlášky z legendárních filmů, ale sem do G.I.Joe, se rozhodně nehodí a vůbec, je to jen blbá a zcestná parodie. Znovu bych se rozhodně nepodíval, ztráta času, intelegence atp.

plakát

Na dřeň (2012) 

Klasický MFF film - nebyl zase tak špatný, 'skvělé' obsazení, nicméně problém spočíval v to, že scény nebyly dotaženy do konce a předem jste na 90% tušili, co se stane. A pan stříhač obrazu by příště mohl pracovat více profesionálně, začátek filmu byl fakt nepovedený a z několika scén bolela hlava.

plakát

Branky, body, vteřiny (1956) (pořad) 

Nejlepší sportovní zpravodajství v ČR, vesměs platí moje hodnocení k událostem. Škoda jen, že dříve měly kolem 25 minut, dnes sotva 10)

plakát

Události (1993) (pořad) 

Takové pořady nemá cenu hodnotit a dávat je sem. Události mají čistě informační charakter, není tu nic k hodnocení. Možná je dobré podotknout, že zprávy v současné formě vypadají moderně a na úrovni západních velmocí a že jsou rozhodně lepší než na všech jiných českých stanicích.

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) 

Jó, je to sice béčkovej nebo dokonce céčkovej film, ale je to sranda. Na horor sice nezvyklé, že se to odehrává za dne, nicméně docela jsem se zasmál a vždycky, když se řekne Varan vs. Cobra se pousměji :D nad tím, jak to herci berou vážně a jak si to ten varan užívá :)

plakát

3 sezóny v pekle (2009) 

Poněkud nudný film s pro mě ne moc zajímavým příběhem. Zkrátka, od filmu jsem očekával více. /35%/

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Česko bohužel nikdy nejspíš nebude mít kvalitní sitcomy tak jako jsou ty americké. Zpočátku se CB docela líbil, ale každý další díl byl trapnější a trapnější. Za snahu a za jedinou dobře a vtipně hranou postavu dávám 3*.

plakát

Hvězdná brána (1994) 

Dobrý námět filmu, ovšem poněkud nuda. Je tam sice pár akčních scén, ale když se řekne StarGate, spíše si vybavím seriál (Stargate - SG1) a především Jacka O'Neila v podobě Richarda Deana Andersona. /70%/ 4* dávám oproti 3* kvůli myšlence tohoto Sci-Fi, které inspirovalo o mnohem lepší seriál.