Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 900)

plakát

Nezvratný osud 2 (2003) 

Nejlepší díl, ale možná proto, že jsem ho viděl jako první. Každopádně je tohle jeden s nejlepších vyvražďovacích filmů co jsem kdy viděl!

plakát

Mission: Impossible III (2006) 

Po druhém díle překvapení jako blázen! Tohle je úplně někde jinde. Abrams to narval od vrchu dolů skvělou adrenalinovou akcí, velmi dobrým příběhem, výbornýma maskama a několika zvratama. Adrenalinovka jak ďas.

plakát

Warrior (2011) 

Nebudu se tu nijak sálodlouhle rozepisovat, protože bych asi jenom opakoval to, co už tu jistě napsáno je. Jenom řeknu, že Gavin natočil velmi originální a osobitý film, jaký jsme ze zápasnického prostředí ještě neměli možnost vidět. Stopáž, která se zdá velmi dlouhá, uplyne jako voda a to co jsem prožíval u samotného průběhu turnaje jsem naposeld zažil u Rockyho. Vidím to na oscara :)

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Po Fast Five největší překvapení roku a rozhodně jeden z nejlepších filmů roku 2011. V podstatě žádná reklamní kampaň, jenom dva trailery a výsledek nakopává zadnici těm nejpropagovanějším a největším tahounům letoška (piráti z karibiku apod.) Zrození Planety opic mi svojí pozicí, téměř žádnou reklamou a následným překvapením roku připoměl District 9 z roku 2009, u kterého byla situace velmi podobná. Od začátku až do konce neuvěřitelně silná atmosféra, která se přímou úměrou stupňuje s blížícím se koncem. Hodně dlouho jsem nebyl do filmu takhle zažrán. Rupert Wyatt natočil výborný film, ke kterému obrovskou mírou přispělo Weta Digital, které se stává velkou konkurencí pro ILM. Obrovskou zásluhu má také Andy Serkis coby Caesar, na kterého se nesmí zapomenout, i když ve filmu nejde přímo vidět. MOC DOBRÉ! 5* BEZ MRKNUTÍ OKA :)

plakát

Paths of Hate (2010) 

Vizuální lahůdka!! A jak už jsem několikrát psal, miluju 3D stylizované do kreslené formy.

plakát

Řeč lásky (2010) 

Mám rád tyhle krátke filmy, které často řeknou víc než ty celovečerní. Konec mě dostal, vůbec jsem to nečekal.

plakát

Falešná hra s králíkem Rogerem (1988) 

Neuvěřitelně odzbrojující spojení reálného světa se světem kresleným. Předevčírem jsem to po velmi dlouhé době (několik let) viděl na HBO a i dnes je to skvělé. Kouzlo je především v tom zdánlivě nespojitelném spojení dvou rozdílných světů a silné atmosféře, která je lehce nostalgická, pohádková, dětská, ale také napínavá. Všechny postavy jsou bez chyby, hlavně padouch Lloyd! Tohle si musel zamilovat asi každý.

plakát

Uvnitř tančím (2004) 

Uvnitř tančím je jeden z nejsilnějších filmů co jsem doposud viděl. Ten film se Vám zažere pod kůži a postupem děje jde hlouběji a hlouběji do diváka, až Vás celého prožere až na podlahu. No a Stevene, klobouk dolů!

plakát

Whose Line Is It Anyway? (1998) (pořad) 

Tohle s Fast and Loose a slovenskou partičkou řadím mezi nejkvalitnější a nejzábavnější zábavný pořad všech dob.