Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 900)

plakát

Tetris (2023) 

Naprosto super! Totální kriminálka.. kvůli tetrisu!! Mega mě to bavilo. A je to skvěle obsazené. Tetris zná snad fakt každý, ale vůbec jsem netušil že je z Ruska a už vůbec ne jaké tahanice za tím stály.

plakát

The Last of Us - Napospas (2023) (epizoda) 

Jaj. Nejslabší díl série so far.. Je to neskutečně utahané a fakt nudné. Velký pád dolů co se atraktivnosti a napětí týče. Hodinu čekáš na posledních 5 minut. Tam kde to dvojice gejoušů pár epizod zpět parádně zvládla po všech rovinách to tenhle flashback solidně propálil. To přece šlo natočit líp..

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Tady se šlo vydat tolika různýma směrama, že vyloženě záleží jak ti tahle vyprávěná linka sedne. Za mě celkem super. Hlavně ten převrat v ději je celkem deep a Nick hraje parádně. Bezkompromisně bych ale vystřihl 20 minut děje s teenage girl, to byla nuda, a fakt mě nasral ten konec! Vůbec mě to neuspokojilo :D. 3.5*

plakát

Transformers: Probuzení monster (2023) 

Pokud natočíš film ve kterém je CGI horší než v 16 roků starém původním filmu, tak si chčiješ na hlavu kámo. Co to je za trend rvat do hlavních rolí filmových "rebootů" tuctové obtloustlé černošky a uškňůřené týpky mexického původu a celé to odsoundtrackovat tuctovým hip hopem jakože hrozně cool? Jestli to je odraz mladé společnosti, tak jsme v prdeli. Nic proti hercům, ale Transformeři mají nějakou filmovou minulost a když to srovnám, tak se stydím a jsem nasrán. TF měli dycky top noch casting, efekty a soundtrack. V tomhle případě si to někdo popletl s Power Rangers ne? Přitom ten koncept by fungoval. Hlavní záporák je výborný badass a celý ten oldschool look a představení Maximals vedle Autobotů za mě funguje a je parádní. Pár fajtů a scén je cool. Mirage supluje Bumblebeea na jedničku a je hrozně cool. Jenže je to celé bohužel jen odvar z kaluže ve které si kdysi dali Optimus s Megatronem po čuni, bez absolutně ničeho na co si vzpomeneš. Vlastně mi to jen připomělo jak neskutečně vymazlené to Bay měl.

plakát

Ve při (2023) (seriál) 

Jeden z těch seriálu, který je absolutně nepředvídatelný! Scénáristicky je to hodně hravé. Vývoj dějem a to jak se to celé stupňuje a hrotí s každým dílem do většího extrému je choas a šílenost. Tam kde bych to já dávno zabalil, tam to teprve nabíra koule!

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Včera jsem si dal hezky jedničku, ať to porovnání mám pěkně z čerstva a za mě je ten první film prostě o krapet lepší, osobnější a bez velkých výbuchů a honiček prostě poctivější one man akčňák. To ale neznamená že dvojka není ukrutná jízda jakbysmet! Ba naopak. Dostanem krutou dávku nonstop akční lahůdky a mnohem víc týmové akce než one man show... Jo je to krutě dobré. Jen je v tom vidět ta snaha o velikost, což by nemuselo být. Chris si našel svoji značku, tak snad ji hezky podojí.

plakát

Zabiják (2023) 

Čekal jsem asi originálnější a dravější koncept, ale zklamán vlastně nejsem vůbec. I přes naprosto tuctový příběh a minimalistické pojetí je to odvyprávěné a natočené moc chutně a bylo fajn vidět Fassbendera po letech zas v něčem co dává smysl.