Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (6)

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Watchmen jsou pastva pro oči. Od první akční scény přes úvodní titulky až po závěrečnou scénu. Netknuta komiksem, který jsem četla až později, jsem si film užila a nedělalo mi problém si zvyknout na alternativní historii nebo počet postav. Navíc byla sympatická absence jak hrdinů, tak záporáků. Doporučila bych sledovat bez jakékoliv přípravy, prostě jen tak děj přijmout, a pokud se to člověku líbí, podívat se znovu, protože je dost zábavné hledat další a další drobné detaily, které do obrazů tvůrci vložili.

Walter Mitty a jeho tajný život

Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Vynikající film, u nějž jsem na konci čekala, že zahlédnu Goldryho jako autora scénáře. Ben Stiller natočil snímek, který mě jako jeden z mála opravdu rozesmál a na chvíli vyburcoval se sbalit a jet co nejdál, někam, kde je to jako ze sna. Opravdu bych to nečekala, bylo to pravé překvapení. Nejlepší scéna: focení sněžného ducha

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

Krásná pohádka pro odrostlé děti, která je s každým dalším shlédnutím lepší a lepší. Staré Hvězdné války mají kouzlo vytváření nových světů, kde dobro dostává zabrat, ale stejně zvítězí a kde princezny jsou chytré a akční. Ústřední trojice funguje dokonale, stejně jako celá koncepce síly. Jsou tu navíc skvělí záporáci, které můžeme zbožňovat i tak. A zcela překvapivě oslovují SW i děti, což je super, takže se synem koukáme oba.