Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy
  • Krimi

Recenze (588)

plakát

Our House (2018) 

Takový dětský horor, nic nepříjemného se tady nenajde. Kdo má filmy s tímhle tématem rád, bude spokojený. Ten, kdo chce pořádný a strašidelný horor s děsivou atmosférou, by se měl podívat na něco jiného.

plakát

Ostré předměty - Třešeň (2018) (epizoda) 

Od pilotu očekávám, kdy seriál začne konečně gradovat a pořád jsem se nedočkal. Ale i tak si mě Sharp Objects dokážou svou zajímavou atmosférou udržet.

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Ten, kdo píše, že se tam nic neděje, tak nepochopil seriál. Ne, vlastně to není seriál. Je to myšlenka. A ta nikdy neumírá.

plakát

Salvation (2017) (seriál) 

Boží seriál. Baví a vůbec nenudí, jen pilot mi přišel slabší. Druhá série je opět skvělá, i když ji je vyčítáno, že se dostatečně nevěnuje asteroidu, ale pozornost upírá ReSyStu a vládnímu převratu, tak já to nevidím jako problém a ti, kdo ano, vidí problém v realitě - myslím si, že kdyby se blížil na Zemi asteroid, tak politika bude hrát velkou roli a může dokonce omezit nebo zarazit řešení, jak asteroid zastavit.

plakát

Castle Rock - Krabice (2018) (epizoda) 

Nic se tam neděje. Horor ani trochu. Přestávam sledovat, a to jsem se na seriál těšil, dobrých hororových seriálů moc není.

plakát

Prvních 100 - Damocles: Part 2 (2018) (epizoda) 

Ten konec... Zajímavý a smutný. Co se týče další série, tak se celkem bojím, jak zvládnou efekty, když tam bude všechno jiné (nechci spoilerovat, ten kdo viděl, ví...), protože v této sérii nebyly nějak propracované. To jsem zvědavý, co se bude dít dále. Skvělá série!

plakát

American Horror Story - 9. listopad (2017) (epizoda) 

No jasně, po skvělém 3. díle jsem si říkal, že to bude konečně normální série, kterou dodívám do konce (to se mi u AHS stalo jenom 1. - u Asyla). No a teď se z toho stalo typicky zamotané American horror shit. Prostě téma série je vždycky zajímavé, pak to ale vždycky posere mimohororová linie... Kdyby to následovalo typický hororový scénář, tak by to bylo o moc lepší.

plakát

Operace Rudé moře (2018) 

Hodně podobné filmu Wolf Warrior 2, komu se to líbilo, tak bude mít rád i tohle. Ještě jsem neviděl tak drsný válečný film. Vůbec nenudí, neustále je akce. Amerika by si měla vzít příklad :D.