Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Most špiónů (2015) 

Sem moc rád, že jsem se nechal přemluvit a šel jsem na tento film do kina. Výborný Tom Hanks, díky kterému 142 minut uteče jako voda. Divák v tomto filmu prostě musí fandit Donovenovi, který se snaží na vlastní riziko vyjednat propuštění dvou věznů. Můj film roku 2015.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Výborná kamera, krásné lokace, úvodní akce precizní, skvělý Leonardo, ale pro mě skvost filmu: Tom Hardy.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Název opravdu vystihuje dění ve filmu, šílená jízda Maxe v podání Toma Hardyho, který mi přijde odstavený na druhou kolej vedle Charlize Theron ( Furiosa) je našlapaný film s mnoha efekty a někdy až moc rychlou kamerou a střihem. Osobně sem byl občas zmaten a nevěděl sem co se ve filmu právě stalo. Člověk až při dalším zhlédnutí si všimne spousta detailů, které mu uniknou, lae to je další z důvodů, proč si tento film znova zkouknout.

plakát

Need for Speed (2014) 

Opravdu film pro fanoušky herní série Need for Speed. Na začátku filmu se sedne do auta a vystoupí se z něj až na konci a tak to má byt. Žádné větší filmové hvezdy zde vubec nejsou potřeba, protože člověk se zde nechce dívat na herce , ale na super auta jako Bugatti Veyron, Lamborghini Sesto Elemento nebo McLaren P1. Film splňuje všechny požadavky, které od toho fanoušek očekává.

plakát

Tři bratři (2014) 

Tak tohle se silně nepovedlo a jediný dobrý výkon předvedl Jiří Lábus.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

Ne, ne a ne. Tento pořad nemá s vařením a hodnocením jídla nic společného.

plakát

Eragon (2006) 

Po přečtení všech knih, jsem se na film i těšil, bohužel tak ochuzený film o děj sem dlouho neviděl. S knihou to má možná společného jen jméno Eragon, podle mě se Ed Speleers na hlavní roli Eragona vubec nehodí, ale je to jen osobní dojem. Pokud bude pokračování ( ve které i překvapivě doufám a určitě se na něj podívám), doufám, že bude zpracováno o hodně lépe než jednička. Materiálu na použití je dost. Potenciál ten film má.

plakát

Coach Carter (2005) 

Opět výborný film, kde se v hlavní roli představil Samuel L. Jackson. Typický výchovný film, kde kouč školního basketbalového mužstva se nejen stará o výsledky svého týmu, ale dohlíží i na prospěch všech hráčů a dokáže z podprůměrného školního týmu udělat špičkový tým napříč státy.

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Start filmu skvělý, postupem času zábava ubývá, ale díky skvělému Owenovi Wilsonovi mi to, ani nevadí. Společně s Vaughnemem tvoří dvojci, která se skvělě doplňuje a námět filmu je neotřepaný i když všem muselo být jasné, už od začátku, že se John a Claire zamilují a tím i film skončí.

plakát

Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) 

Tento díl nemá se sériií prciček pranic společného, jedno vypůjčené příjmení, na kterém se film svezl, jinak americká hovadina.