Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Eragon (2006) 

Po přečtení všech knih, jsem se na film i těšil, bohužel tak ochuzený film o děj sem dlouho neviděl. S knihou to má možná společného jen jméno Eragon, podle mě se Ed Speleers na hlavní roli Eragona vubec nehodí, ale je to jen osobní dojem. Pokud bude pokračování ( ve které i překvapivě doufám a určitě se na něj podívám), doufám, že bude zpracováno o hodně lépe než jednička. Materiálu na použití je dost. Potenciál ten film má.

plakát

Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) 

Tento díl nemá se sériií prciček pranic společného, jedno vypůjčené příjmení, na kterém se film svezl, jinak americká hovadina.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

Ne, ne a ne. Tento pořad nemá s vařením a hodnocením jídla nic společného.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Výborný seriál, jen málo kdy se mi stane, že mi u seriálu ukápne slza (smutku), ale tady se mi to podařilo hned 2x a díky smíchu (každý díl). I když se skvělá dvojce Hawkeye a Trapper vymění, za Hawkey a B.J. Hunnicut tak to vubec nevadí, protože to na vtipnosti a skvělých dílech neubere.

plakát

Vítejte doma! (2003) (pořad) 

Jen díky barákům, které jsou občas fakt pěkné.

plakát

Tři bratři (2014) 

Tak tohle se silně nepovedlo a jediný dobrý výkon předvedl Jiří Lábus.

plakát

Grinch (2000) 

Grinch k Vánocům prostě patří. A ke Grinchovi patří Jim Carrey, díky kterému je tento film zkouknutelný pouze 1x do roka a to ještě z nostalgie a k návratu do dětských let.

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Start filmu skvělý, postupem času zábava ubývá, ale díky skvělému Owenovi Wilsonovi mi to, ani nevadí. Společně s Vaughnemem tvoří dvojci, která se skvělě doplňuje a námět filmu je neotřepaný i když všem muselo být jasné, už od začátku, že se John a Claire zamilují a tím i film skončí.

plakát

Most špiónů (2015) 

Sem moc rád, že jsem se nechal přemluvit a šel jsem na tento film do kina. Výborný Tom Hanks, díky kterému 142 minut uteče jako voda. Divák v tomto filmu prostě musí fandit Donovenovi, který se snaží na vlastní riziko vyjednat propuštění dvou věznů. Můj film roku 2015.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Výborná kamera, krásné lokace, úvodní akce precizní, skvělý Leonardo, ale pro mě skvost filmu: Tom Hardy.