Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Warrior

Warrior (2011)

Tady se dá vytknout jen výhra učitele..

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Ale tak povedlo se to :P Tom Hardy jako vždy excelentní :)) Šel z něj strach jako s nikoho, škoda že to Hardy Batmanovi nenandal :D Ale výborně to zahráli všichni a mile mě překvapil Joseph Gordon-Levitt už v počátku se mi líbil a tady si to potvrdil. 90%

Země bez zákona

Země bez zákona (2012)

Je to drsné, je to akční, má to grády. Hardy drsný jak jsem si ho představoval. Záporák velmi kvalitní. Děj je jako vlak, rozjíždí se pomalu, ale jak se rozjede stojí to za to, ale jak i vlak zastavuje, tak i tento filmek občas ubere na napětí. Ale jinak jsem se bavil dostatečně.

Expendables: Postradatelní 2

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

Miluji tyhle akční filmy, a když jsem našel na netu, že už se to da stáhnout, tak jsem neodolal a kouknul na to. A wow výborné obsazení. O akce v tomto filmu je postaráno např. Chuck Noriss do 1 min. složí 100 lidí a tank :D, Schwarzenegger urve dveře auta. A ty jejich hlášky např. Sylvester: Slyšel jsem že tě kousla kobra. Chuck: Jo po 5 dnech velkých bolestí umřela :D Nemůžu hodnotit jinak než 5 hvězd.

Rocky IV

Rocky IV (1985)

No prostě boží filmek. Klasika na které musel vyrůst každý pořádný klučina! Podle mého názoru nejlepší ze všech dílů rockyho. Nejvíc se mi líbil trenink na sibiři to bylo fakt excelentní a potom boj Rockyho a Ivana. To se nedá nijak komentovat to se musí vidět!

Rambo: Do pekla a zpět

Rambo: Do pekla a zpět (2008)

"Zemřít pro něco, nebo žít pro nic" Miluji filmy se sylvestrem. Boží film, jeden z mích top filmů :)

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Od tohoto filmu jsem nic nečekal, kouknul jsem se do programu a vidím Gran Torino, nemuselo by být špatné. A také vůbec nebylo. Drama s humornými hláškami Clinta, celý film byl famozní.