Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (20)

plakát

Marvels (2023) 

Dost jsem se filmu bal po recenzich atd. Nakonec me rozhodne bavil vic nez posledni marvelovky celkove. Takze pujdu proti proudu a reknu ze me to opravdu bavilo a fakt jsem se nasmal. A ze pribeh neni extra? A proc by mel byt... Zamrzi ze se nejspis dost pretacelo ale zase na druhou stranu uvodni trio a flarkeni jsou super.

plakát

Baiohazado: Desuairando (2023) 

Konecne... I kdyz to nemusi pro nekoho byt neco.. Pro me opet ukazka toho ze animace jsou lepsi nez hrane verze.. A uprimne podle me se PRVNI tymovka vsech hlavnich RE univerza povedla... A i animace se docela libila :-) Ale hlavne Jill rulez :-)

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Ten okamzik kdy jako fanousek Drizzta a ztracenych risi zjistite ze z Dungeons and Dragons je vlastne Forgotten realms.. ten okamzik kdy se prenesete do sveta hrdinu a zlodeju... Ten moment kdy vidite popisek Icevind Dale, Celvinova mohyla, Baldurs gate ci tiefling... Proste nadhera..

plakát

Dopis pro krále (2020) (seriál) 

Rozhodne me to bavilo vic nez zaklinac.. A novy zeland tomu dodava grady. A diky tomu ze to je fantasy nevadi nektere věci co vadi u jinych.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Musim rict ze az prekvapilo jak me to bavilo.. Spousta narazek na spoustu věci v SW univerzu, slapalo to taky rychle.. Alden rozhodne nevadil.. spis pripomina Mala Reynoldse :-) Hudba mi taky prisla rozhodne fajn a jelikož neptrebuju svetelne mece k SW (a spis nez ty mece mi jde o expanded universum) tak me to bavilo mooooc :-)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Tak videno.. musim rict ze o něco lepsi nez force.. ale porad to není ono.. To vykradani scen z puvodnich fikmu si mohly opravdu odpustit. Navíc hromada scen u kterých humor zazdi docela vazne sceny. Hromada digi zviratek, několik překvápek ae jinak proste nevim. Vic na mě fungoval Rogue...

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Tak.. možná půjdu proti proudu ale atomová blanka me neuvěřitelně bavila. Není to dokonale ale je tam spousta super momentu a baví i postavy. Pro me jsou tam i vzpomínky na dobu kdy se to odehrává. Charlize boduje jako ledová královna, úžasně roztomilá Sofie a Macao je pro me na zabiti... Scény jsou patřičně surové, prostředí správně variabilní. Holky jsou sexy a padouši jsou slizcí... Nečekal jsem něco extra ale tohle mě bavilo víc než dost.. Za pokračovaní bych se nezlobil...

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

A jako obvykle pujdu proti proudu. Ja se neskutecne bavil a spravil si chut z epizody VII u které zda se nikomu nevadila vsudypritomna vykradacka z epizody IV

plakát

Girltrash: All Night Long (2014) 

sakrys prijde mi to spis jako splneny prani pro fandy south a je znat ze gaby a mandy jsou porad dohromady tym splashley :-)

plakát

Ztracená (2001) 

pribeh hezky ale moooc smutny :-(