Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Pro mě seriál, na který se dá koukat do neomrzení. Vtipný, zábavný, se spoustou zápletek. Klidně bych přidělala další série. Koukám na něj stále a znova... Do teď nechápu jak to někdo dokázal předabovat tak neuvěřitelně rychlé dialogy.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Výborný seriál, ale spíše jen pro dámy. Pánům tenhle seriál maximálně ukáže to jak my ženské dokážeme myslet a jak vypadá večerní babinec, když se sejde tlupa holek. Bohužel pánové, takhle podrobně se my ženské opravdu dokážeme bavit. A užíváme si to. :-) Seriál o ženách pro ženy. Nádherné oblečení. Život,kdy člověk nemusí řešit peníze. Má výbornou kárieru a okouzlujícího muže. To vše si my ženské přejeme, tak proč se na to alespoň nekoukat v televizi,když realita je úpně jiná?

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Seriál, u kterého se vždycky strašně nasměji a to jim z padesáti procent vůbec nerozumím. Stejně asi jako Penny:D Bavím se směji a říkám si, že jsem šťastná, že jsem méně inteligentní. Jen český dabing mi leze na nervy na tohle se člověk musí koukat v originále jinak to není ono.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Každý seriál má své silnější a slabší epizody. Stejně jako je to u tohoto seriálu. Ale tak celkově musím říct, že se stále bavím, ale už bych docela chtěla vědět, kdo je ta matka:-)) Po dokoukání celých deseti řad, musím ubrat jednu hvězdu na konci se to zkazilo a poslední díl byl vysloveně překombinovaný a trapný.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Dostala jsem na tenhle seriál doporučení, že se mi to bude líbit. Tak s nezájmem jsem ho pustila a po prvním dílu jsem byla nadšená z nápadu, zasazení do středověku v nějaké zvláštní zemi. A pak přicházeli další a další díly a já přestala být použitelná, protože jsem na příběhu začala být závislá. Nemohla jsem se dočkat dalšího dílu. Jsou tu kladé a záporné postavy,ale nikdy nedokážu říct kudy se příběh bude odvíjet. V první sérii zabijou jednu z hlavních postav a tím se pro mě příběh stal ještě zajímavější. Dokáže mě rozesmát Skřet a zároveň ani nedýchám, když se na scéně objeví nějaká válka. Četla jsem už první díl v kniží podobě a bylo pro mě překvapením, že se shoduje knižní předloha s tou seriálovou, to mě moc potěšilo. 100% a už by konečně mohla být třetí série:-)

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Klap..... Nebudu to víckrát opakovat.... Prostě jak si udělat srandu z Němců? V každém dílu se něčemu zasměju. René, jeho dvě číšnice a milenky. Zpívající manželka, Helga a mnoho známých jmen. Koukám se na něj stále dokola a pořád se bavím i přesto,že seriál se povětšinou odehrává v jednom domě a přesto je to sledovatelné....

Přátelé

Přátelé (1994)

Viděla jsem to milionkrát ať už díl za dílem nebo na přeskáčku, Znám snad z paměti každý díl a přesto se člověk baví. Takový vztah jaký mají oni si přeje mít snad každý i v reálném životě. Partu lidí, se kterou si rozumí baví, prožívá strasti a slasti života. Prostě parádička. Myslím, že na to bude koukat ještě spoustu dalších generací...

Dr. House

Dr. House (2004)

Černý humor Dr. House, kterýmu je vše jedno a na ničem nezáleží a životem proplouvá s neuvěřitelným sarkasmem, ani nevím, čím mě tak dostal,ale vždycky se u toho výborně bavím a to můžu říct, že půlce toho o čem se herci baví vůbec nerozumím:D Některé díly se opakují a mám pocit,že na diagnostiku, co s tím člověkem je, přicházejí tak nějak stejně. Ale pořád mě to baví a směju se u toho.

Vyprávěj

Vyprávěj (2009)

Český seriál, který mě po dlouhé době opravdu baví. Od úvodní znělky po postavy. Průřez dějinami za pomocí pár rodin. Každá rodina má své starosti k určitému období. Líbí se mi na úvodu shrnutí,co se v daném období dělo. Výborně natočené masové demonstrace. Ukázka pro nás co si to nepamatujeme, jak to tu fungovalo. Česká televize natočila konečně něco na co se dá v poslední době koukat.