Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Jeden z mých oblíbených filmů. Pandora je překrásná a dechberoucí. Bohužel jsem film neviděla v kině, ale i tak je to úžasný zážitek. Pokud nemáte rádi mimozemšťany, tak budiž, ale tohle byste si neměli nechat ujít! :) Soundtrack filmu je epický! Musím vyzdvyhnout vztah avatarů s přírodou, což mě opravdu oslovilo :)

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Oh, krásný mysteriózní kousek :) Komu z těch dvou mám vlastně fandit? Ani na konci filmu jsem si tím nebyla jistá, haha :D Celý film je nepředvídatelný a to ani nemluvím o tom konci. Prostě pecka :)

Equilibrium

Equilibrium (2002)

Tenhle film je prostě super! Děj je jednoduchý, místy předvídatelný, ale párkrát překvapí! Atmosféra filmu i jeho soundtrack je naprosto cool. Velice emotivní záležitost, na kterou nedám dopustit! Christian Bale přímo září... no prostě paráda :D

Dvanáct rozhněvaných mužů

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Skvělý film v hlavní roli s Henrym Fondou. Celý příběh je prostě perfektní. Každá postava je úplně jiná, je to 12 lidí, každý si myslí něco jiného, někteří jsou vůči případu lhostejní, druzí zase ne. Nikdo se z žádným nikdy předtím nesetkal, a přesto se musí dohodnout o velmi závažné věci. Po rozhodnutí v případu odejdou a už se třeba nikdy nepotkají. To mi přijde při nejmenším jako zajímavý příběh :)

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Skvělý film, který jen tak neomrzí. Bavila jsem se až do úplného konce. Škoda, že takových filmů není víc :(

Jméno růže

Jméno růže (1986)

Musím říct, že atmosféra středověku se v tomto filmu naprosto povedla! Nejen, že tento film je plný ohavných mnichů a prostor, ale navíc je atmosféra středověku doplněna velmi vkusnou hudbou. Musím zde zmínit i skvělé obsazení hlavního hrdiny (Sean Connery), který je naprosto dokonalý! :) Ve všem se vyzná, působí vždy vyrovnaným dojmem a z ničeho si nic nedělá (alespoň tak na mě působil) S ním bych se nebála jít nikam :) ..Myslím, že by si tenhle film neměl nikdo nechat ujít!! :) Doporučuju!

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Úžasné, napínavé, akční, vtipné a určitě je toho ještě celá řada. V tomhle filmu je pro mě Chayenn jasná jednička :) Hlavní záporák Frank taky nemá chybu :) Celý film se povedl, hudba perfektní :)