Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Při prvním doporučení shlédnout tento seriál jsem opovrhla. Nevím ani proč, ale po delší době jsem se odhodlala podívat na 1. díl a vůbec jsem nelitovala. Naprosto skvělý seriál, který protkaný výbornými vtípky. Už delší dobu patří mezi mé nejoblíbenější. Ať už nesmělý Leonard, strojní inženýr Howard, s ženami nemluvný Rajesh a sousedka Penny a samozřejmě sám sebou zvolený "vůdce" skupiny Sheldon se mi vryli do paměti.

Přátelé

Přátelé (1994)

Neznám snad nikoho, kdo by neznal Rachel, Phoebe, Monicu, Joeyho, Chandlera nebo Rosse, který nás bavili celých 10 let. Každodenní příběhy této šestice přátel, jejich veselé či smutné chvíle, si vždy ráda pustím, ať už jsem viděla každý díl několikrát, nikdy mě neomrzí!

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Rick Castle je šarmantní spisovatel detektivek, který srší vtipem, spolupracuje s policajtkou Kate Beckettovou jako poradce při řešení případů. Ona se opírá spíše o logické řešní a on "věří" v duchy či jiné nadpřirozené bytosti. Skoro vždy jeho teorie pomohou dopadnout a usvědčit vraha. Jak už to bývá začne to mezi hlavními hrdiny po čase jiskřit, což není na škodu. Seriál je také výborně protkaný hláškami z různých filmů a seriálů. Dávám 100%.