Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Sanctum

Sanctum (2011)

Chápu lidi, kteří film odsuzují. Většina z nich čekala víc než potápěčskou nemoc nebo pád do rozbouřené vody, ale film není horror je to film, který je realistický a zahrává si s psychikou hlavních postav. A v tom je jeho síla. Při představě, že jsem 700 metrů pod zemí ve tmě, vodě a někde tam plavou mrtvoly mrtvých druhů a voda stoupá, zásoby se zmenšují a světlo brzy zhasne, tak bych zešílel také. Nemůžeme od filmu čekat něco, co není. Je dobře natočený a ve 3D se jedná o opravdu úžasný zážitek. Pokud však holdujete titulům jako: Pád do tmy nebo Jeskyně, tak ruce pryč. Osobně ale dávám 100%

TRON: Legacy 3D

TRON: Legacy 3D (2010)

Jedním slovem: "dechberoucí" úžasný svět, dokonalé efekty, a to celé s nádechem počítačové hry špičkové kvality. Příběh také není špatný, i když by se hodně věcí dalo udělat ještě lépe. Film si pohrává s prvotřídními světelními efekty a můžu tedy s rukou na srdci prohlásit, že je to jeden z nejpovedenějších filmů za posledních pár let.

Thor

Thor (2011)

Film mě zaujal spíš jako milovníka severské mytologie než komiksů a hrdinech. Abych se přiznal, tak jsem ani nevěděl, že nějaký Thor patří mezi Avengers. jinak film je povedený. Asgard je úžasný a král bohů Odin je ztvárněný bezvadně. Až na pár detailů, jako, že Loki není bratr Thora, ale podle severské mytologie právě Odina (a ještě nevlastní, protože Odin sám ho za bratra přijal). Celkově lehce nadprůměrné herecké výkony, skvělé zpracování světa severských bohů a obstojný příběh ale z filmu dělají záležitost, na kterou se dá koukat a nejenom jednou. Nedám sice rovných 100% ale bude se to hodně blížit. Shrnuto: Film, na který se pěkně dívá a člověk se nenudí.