Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (43)

plakát

Show Leoše Mareše (2015) (pořad) 

no od Leoše Mareše bych čekal větší profesionalitu a lepší zábavu. První díl slabota! Snad to bude lepší...

plakát

Jurský svět (2015) 

zdegenerovanej superT-Rex, ochočení raptoři s GoPro kamerami, trošku větší tolstolobig v bazénku a Chris Pratt. Za mě dobrý

plakát

Mimoni (2015) 

jeden z animáků, na které se v životě dobrovolně nepodívám. Nesnáším ty malý žlutý zmrdy. Humor pro děti pod 7 let a chovance různých ústavů a pracovních domečků. Jděte s tím do pordele.

plakát

Tmavomodrý svět (2001) 

opět jsem včera po delší době shlédl tento pro mě mistrovský kousek. Opět O. Vetchého velké představení, ostatně jako ve většině filmů, kde se objeví. To, co letci RAF museli po návratu prožít ve své domovině, pro kterou tak usilovně bojovali je prostě neodpustitelné a každého magora, který i v dnešní době (a neni jich vůbec málo) je schopen hodit do urny obálku s KSČ(M) bych dusil prvomájovými prapory. Jinak perfektní song, který se týka i tohoto filmu je od Sabatonů - Far from the Fame.Speak English Please.

plakát

Svatba Jiřího Káry (2000) (amatérský film) 

dej tomu pět hvězd pičo vole nebo tě tady dokopu

plakát

Kmeny - Rainbow (2015) (epizoda) 

hodnotím čistou filmařinu a obsah, ne komunitu. Myslím, že s duhou v duši se musíte narodit. Já třeba vím, že bych na tý louce po 3 dnech chcípnul.

plakát

Kmeny - Hooligans (2015) (epizoda) 

postavit tenhle díl, na kterej jsem se hrozně těšil na bandě plzeňských přestárlých - nechutně vožralých buranech... velká škoda. Jediná dobrá část dokumentu je úvod při hymně.

plakát

Interview (2014) 

Tenhle film si podle mě nechtěně pustí mnoho lidí, kterým žánr komedie vůbec a nebo skoro vůbec nic neříká a potom budou hodně překvapeni, co to na ně z monitoru vyskočí. Přiblblá americká nerealistická slátanina. Ale když ona je to přitom taková pr.. sranda. James Franco a jeho výkon v tomhle filmu? Žral jsem mu prostě každý gesto a grimasu. SPOILER: Kim Jong Un pees and poops .

plakát

Očima policie (2011) (seriál) 

tak to jsem byl docela příjemně překvapen, dost dobré akční scény z prvního pohledu, žádné zbytečné prostoje, jen akce, ale hlavně... Ty hlášky, opravdu jsem se řezal... Kriminálník zatčen za fet a řízení pod vlivem opřen o svůj low rider křičí na policistu: Ty jsi ale hajzl, jsi svině... policista s tváří pokerového hráče odpovídá... ano, to jsem.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Byla to dobrá zábava na 2 hoďky. Musím říct, že záporák opravdu podařený, pár dobrých hlášek, zápletka kvalitní. Ale je to všechno už tak nějak ohrané a nejde toho moc vymyslet nového. Je to prostě přesně to, co každý čekal (pro někoho je to dobře, pro někoho špatně). Moc děkuji ČSFD za projekci v Českých Budějovicích.