Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

65 (2023) 

Nežli jít na 65 do kina, raději zůstaňte doma na 69 se starou.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

To, že jsme lidstvo idioti už dávno vím a nepotřebuji si to ověřovat sledováním dvou a půl hodinovým filmem, který to jenom dokazuje. Jednu hvězdičku dávám jenom za šavlové utkání na jachtě a druhou za prostituci za slané tyčinky.

plakát

Planeta opic (1968) 

Film, který nikdy nezestárne a nepřestane ve vás vyvolávat, zvláštní myšlenky a mrazení v zádech ani po 100 shlédnutích.

plakát

Válečnice (2022) 

Náhodou je to prča. Se špetkou dobré představivosti by se dalo říct, že má film hvězdné obsazení. Krále Wakandy tu hraje mladej Denzel Washington, kterého chrání jeho black Amazonky, kvalitně lubrikované palmovým olejem. Stařičkou generálku jim dělá ta namračená briketa ze Suicide Squad Viola Davis. Ale co mě nejvíc překvapilo a potěšilo, že jednu z Amazonek hraje samotný Samuel L. Jackson, který ani není (ze skromnosti) uveden v titulcích (podle mě určitě, adept na Oscara za vedlejší roli). A jako třešínka na dortu tu do Afriky na lodičce připluje, nadržený mladičký bělásek Hero Fiennes Tiffin, kterého omrzela jeho Tessa a na zdejším Slave Marketu se mlsně poohlíží po nějakém novém, černém masíčku.

plakát

Spawn (1997) 

This shit is my guilty pleasure :)

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

To šnečí tempo děje skoupé na akci a ty zasedačky čarodějnických hlav, které tam rozjíždějí nějaké politikaření, připomínající bulharskou kopii Her o trůny mě unudili až k odebrání jedné hvězdičky. Třešinkou na dortu je tu ten buznatrubadůrek zákonitě vždy sám sebe dojímající po skončení svého freestyle výblitku a o té multikulti modní vlně raději pomlčím, jednou se třeba dočkáme toho černého Jamese Bonda na kterého všichni tak nedočkavě čekáme a pro mě za mě ho může hrát třeba i žena. Nejvíce na druhé sérii mě ale sere ta extrémní kolísavost v kvalitě jednotlivých dílů. Možná měli raději ty peníze nasypat do jednoho celovečeráku a podle ohlasu diváků natočit popřípadě další nebo to zabalit úplně.

plakát

Sedm vězněných (2021) 

Pro mě nic moc, protože je to přesné zfilmování mého každodenního, pracovního otročení. Jenom s tím rozdílem, že na mě šéf při práci nemíří bouchačkou ale když mi příjde výplata, tak bych byl nejradši aby s ní mířil a zmáčknul kohoutek.

plakát

Red Notice (2021) 

No konečně po dlouhé době super film, který (nechápu) má menší hodnocení než poslední Bondovka 25, u které jsem měl po celou dobu sledování, křečovitě palec na off dálkového ovladače. U Red Notice jsem tento problém vůbec neměl, protože tady děj odsypává svižným tempem až do konce, je to velká inspirace (ale ne žádná vykrádačka) Indiana Jonesem, Lovci Pokladů, Bondovkami atp. navíc tu do toho pořád hází ironické hlášky Deadpool. Budu fandit k natočení pokračování. Konec filmu tomu dost napovídá.

plakát

Viník (2021) 

Připadal jsem si jak malej kluk, kterého pozvali na zmrzlinový pohár ale místo něho dostal kostku ledu za trencle.

plakát

V měsíčním světle (2019) 

Buldočí zarputilost policejního důstojníka, který obětoval celý život tomu aby zastavil záhadného sériového vraha ho zavede ke zdárnému konci, kde mu bude po zásluze vytlačeno lejno na hlavu.