Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Nemá chybu, inteligentní skvěle parodující humor!!A kdo říká, že je to jen o nadávkách, tak tomu vůbec nerozumí.....Kolikrát se mi naskytne nějaká situace, kdy si říkám, že je to přesně tak, jak to vystihly autoři seriálu.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

První série brilantní, dál bych to radši neviděl...ale už za tu první sérii musím dát 5* :)

Dr. House

Dr. House (2004)

Co říct ke skvělému Hughu Lauriemu, fakt parádní výkon ve svěřené roli. Takový krásný černý, sarkastický, nevybíravý, šíleně šílený a přitom tak šíleně skvělý humor jsem v seriálu ještě neviděl. Scénárista zaslouží velkou pochvalu, stejně jako skvělý Hugh, řekl bych, že v jeho životní roli. Jak seriál pokračuje, tak se čím dál více těším, co přijde dál....už možná ani ne tak na další zapeklitý případ jako na samotnou dějovou linii, která je díl od dílu napívavější. Konec 4té série byl fakt úžasnej..... Musím opět upravit tento komentář! Totiž ani konec 5.té série neměl chybu a začátek 6.té taktéž. Toto co se stalo na přelomu těchto dvou sérií posunulo tento seriál na 1. místo v mém žebříčku seriálů.

Dexter

Dexter (2006)

Jako k tomuto seriálu nemám co dodat..znova se fakt těším na osmou sérii, je to napínavé a skvělé...a řekněte, který seriál dokáže bavit tak dlouho? Pro mě žádný...:)