Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Oblíbení herci (8)

Robert Downey Jr.

Charismatický velice nadaný herec se smyslem pro humor a šarmem, kterému se nedá odolat. 

Benedict Cumberbatch

Naprosto briliantní herec, co se týče jeho podání novodobého Sherlocka Holmese. Naprosto vynikajícně předkládá Holmesovu složitou povahu a každému je jasné, že tento herec bude brzo prosazován i v dalších filmech. 

Po shlédnutí filmu Hawking je mi jasné, jak málo jsem doceňovala umění Benedicta Cumberbatche. Jeho talent je naprosto nepřekonatelný. Role postiženého fyzika se zhostil s takovou grácii a dokonalostí, že dosáhl nemožného - zobrazil nemocného člověka tak, aby byl obdivován, ne litován. Nemoc, kterou trpí S.Hawking je příšerná  a dalo by se říci, nezahratelná, ale Benedict jí i přes to,  podal naprosto dokonale. Povahu Hawkiga vykresil jak nejlépe to šlo a ještě líp. Genialitu svou i fyzikovu zvýraznil tím, že postavou žil a dýchal. Na plátně už to nebyl Benedict Cumberbatch hrající Stephena Hawkinga. Byl to Stephen Hawking. 

Eddie Redmayne

Eddie je jednou z mála nadějí hereckého světa. Nadaný mladý herec, který nám má mnoho co dát. Stvárnění Stephena Hawkinga bylo dokonalé. Řekla bych, že je to přesně ten typ herce, kterého svět filmu potřebuje - adaptabilní. Je schopen zahrát křiváka tak, že ho budete nenávidět, nebo naprosté zlatíčko, které budete milovat od první minuty. 

James Dean

James. Jimmy. Jamie. 

Je srdcová záležitost a jeho umění nebude zapomenuto.