Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Pohádka
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Po 5 dnech musím uznat že se jedná o stejně dobrý seriál jako Simpsonovi. Český dabing je fakt super, jenom mohli trochu nazpívat česky znělku. Seriál je dostatečně vtipný, hlavně s postavičkou Rogera. Konečně Český dabing a seriál bych doporučil ti co rádi sledují seriály jako tyto: Simpsonovi, Futurama, Cleveland show, Bobovy burgery nebo Griffinovi, vše je podobné, jenom jiná rodinka.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

8,5/10 - Tak 1/3 se odehrává v lese, krásné spojení rodiny a že rodina drží spolu, který provázelo celý film. Opětovné nasazení záporaka bylo trochu divné, mohli tam dát jiného a ne ho opět oživit, převtělit se a zase útočit a skoro téměř nic nedokázal tím, že se převtělil do Avatara, dokonce se mi zdál, že byl i slabší a tolik neútočil jako v jedničce, proto to bylo trošku divné. Další 2/3 se přesunuly do oceánu, kde hledali útočiště, seznámili se s vodními obyvateli, opět poznali jejich zvyky, synek se skamarádil s obří velrybou, záporák pak zaútočil až tam. V 3/3 už jen pak útočí, válčí, pak se celá loď potopí, na které byli, ale konec nebyl zase tak dobrý, jeden ze synů zemřel a záporák nakonec přežil, ale to mně docela naštvalo. Nejlepší na filmu byly scenérie, krásná modř, příběh, ale scénář byl prostě velmi jednoduchý a toho bojovaní nemuselo být tolik. Ve výsledku krásný film, ale jednička byla možná lepší.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Super bezva film 9/10 hodnocení. Jediné co se mi nelíbilo byly ty vtípky, bylo toho až moc. - Zbylí Avengers se znovu vydávají na cestu zachranit planetu, co Thanos vyhubil svými šesti kameny polovinu lidszva na planetě, tak se schoval do zahrady na jiné planetě. Avengers se dozvěděli, že Thanos kameny zničil. Tak Avengers sestaví stroj času a pokouší se zpět získat všech šest kamenů. Nakonec se jim to podaří, ale Thanos to nakonec zjistí a v současnosti 2019 rozpoutá nanovo válku. Nakonec po obrovské bitvě Iron man si nasadí rukavici s kameny a zabije nepřítele ale nakonec zemře, protože tato rukavice je nejmocnější věc ve vesmíru. Captain Amerika rukavici s kameny strojem času odnese na bezpečné místo, ale taky zestárne.

plakát

Bumblebee (2018) 

Jak bych tak řekl, tak nejlepší z Transformers série. 1- 70%, 2- 60%, 3- 65%, 4- 60%, 5- 55% a Bumblebee 80%. Krásný příběh s holkou, která dostane jako dárek k 18tým narozeninám vraka brouka, auto, po kterém toužila a byla by šťastná. To se ji povede, záhy však zjistí, že je to transformers. Ochočí si ho a pojmenuje podle žluté barvy: Bumble bee (jako včela, je žlutá). Zažije s ním spousta dobrodružství, legrace i boje s nepřáteli deseptikoni, kteří přiletí na svět a chtějí zničit planetu a vojáci jim tomu pomůžou, ale Bumblebee se svou kamarádku nakonec zachrání celý svět. Co je na Bumblebee lepší, než ostatní Transformers ? to vám lehce odpovím. Spousta legrace, má to děj a příběh, romantiku a nebojuje se celý film, jak to bylo u předchozích filmů, a taky není žádná celosvětová válka. Ve filmu taky zemře jen pár jedinců a to je velké plus.

plakát

Čertí brko (2018) 

Slušná pohádka o čertech.Nejlepší pohádka roku 2018 z těch čtyřech, které se letos natočily. 80%. Jediné co mi vadilo byly ty tři písničky, scénář krásný, záporák Jan Cina hrál největší roli. Shlédnuto 1.12. Kino kosmos Třinec.

plakát

Čertoviny (2017) 

Skvělá pohádka Zdeňka Trošky. Celá pohádka se táhne, že dva čerti budou hledat hříšníka, místo ke zlu, budou lidi přivádět k dobru. Np. pomohou sklidit dřevo. Po celou dobu jich bude sledovat sám Lucifer, který až nakonec uvidí, že čerti přivedli dvě hříšné duše. Škoda že polovina filmu dva čerti jsou, jak by tam v ději nebyli, ale je to i možná dobře, protože až nakonec se vše ukáže, že to, co dělali pro Aničku a chalupníka, je to aby sedláka a hraběte nalákali je do pekla, byli totiž chamtiví. Z děje tam je hříšná duše - anděl, který byl trochu trapný. Nejlepší byla poslední třetina filmu. Viděno v předpremiéře v Třinci dne 28.12.2017

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Málokterému filmu dávám plný počet, ale když jsem v tomhle filmu neviděl žádné chyby, všechno bylo tak pestré, velkolepé, skvělé hororové prvky, herci vybraní skvěle a taky krásně to zahráli, nenudili, celý film, tak hladce přešel, kéž by natočili další díly, moc bych si to přál. Film jsem viděl až tento týden na letním kině a parádně jsem si ho užil. Každá pasáž filmu byla jiná, ty hry v aréně byly skvělé a jak se z toho dostali, plno zajímavých nápadů, žádná postava není tzv. nadbytečná, každý hraje sebe. Edgin, jako hlavní hrdina, vede skupinku, kteří chtějí zachránit zemi, hraje na loutnu, velmi úsměvné, spolu utečou z vězení s Holgou, velmi silnou bojovnicí, kterou málem ztratili navždy, ale... Pak Simon, tato postava mě bavila, jako kouzelník, špatný kouzelník, no jo docela nakonec super kouzelník, kterému se podařilo všechno zachránit a probojovat se do konce, pak měňavka Doric, mohla se změnit v cokoliv, ve filmu například na krysu, včelu, kočku, orla, housenku, přes kterou se dostala přes škvíru v zrcadle a hlavně v bílého velkého medvěda, nebo co to bylo???? Takže film vřele doporučuji a hezkou zábavu! Dávám 9,5/10.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Velice hezká pohádka, krásný nový příběh, který jsem ani nepředvídal, co bude dál. Pohádka je udělaná na tento způsob, že zlá sudička něco řekne a pak ti na světě radši poslechnou a vždy to vede do ničeho a pak ti dva to zase napravují, a zase se oběví zlá sudička, a zase se dostane Urban do maléru, a zase musí něco zachránit, asi tak 5x za celý film, tím se zdá že celý film je hodně dlouhý, plno dobrodružství, lokací, nepředvídatelný děj. Vadila mi zlá sudička, hrála takovým nepříjemným a drsným způsobem, což v pohádce nemuselo být, jinač vše ok, byh se podíval vícekrát na tuhle pohádku, doporučuji.