Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál na kterej sem koukal ve 3 letech a na kterej koukám i po patnácti letech :D a vsadím se že na něj budu koukat ještě za 50 let. Rodinka vytvořená během 15 minut na koleně a stal se z něho seriál mého života, a celkově nejlepší seriál světa. 99% D'oh!

Dr. House

Dr. House (2004)

Hugh v životní roli, ostatní také excelují a to jen ukazuje na to jak moc je tenhle seriál na výši

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Inu......smrtelníkovi nenáleží posuzovat dílo všemohoucího

Dexter

Dexter (2006)

První, druhá a čtvrtá řada....naprosté blaho....řada s jezdci apokalypsy ještě ušla ale zbytek???? Néééé..... Stejně je to ale výjimečný seriál

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Výborný Damian...Lepší Claire, avšak pro mě zcela jednoznačně nejlepší je Mandy coby Saul :) Smekám

Futurama

Futurama (1999)

Ani po prvním ani po třicátém díle se nemohu nabažit, Bender se už téměř stal kultem v chování a neřestech. Mattu Groeningu nestačilo urvat naše srdce se Simpsonovi, on prostě musel vytvořit Futuramu :)

Temný případ

Temný případ (2014)

Hádám, že ani sám Fukunaga a Pizzolatto nečekali jaký úspěch a obdiv tento seriál přinese. Za mě osobně 100% Cohle a Hart jsou tu tak výborní, a charisma z nich přímo cáká, zbytek více než dobře sekundují. Co pro mě tenhle seriál dělá jedinečné jsou skvěle vybraní herci, kteří se do rolí ne jen vžili, oni je postavili na piedestal, více než výborný scénář, kamera a celkově atmosféra....to je něco co se nestane každý rok....pro mě překvapení desetiletí, a přeji mnoho cen jak oběma představitelům, tak režisérovi a scénáristovi :)

Daredevil

Daredevil (2015)

Charlie je jeden z nejvíce charismatických antihrdinů za poslední dekády, a je to kompletní satisfakce za tu kravinu s Affleckem