Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbení režiséři (8)

Ridley Scott

Ridley je jaksi sám svým nepřítelem.....Po Vetřelci si dal laťku tak vysoko že jí sám nemohl dlouhou dobu překonat....Až s Gladiátorem se k ní přiblížil tak že to bylo úctyhodné. Naštěstí na sebe úspěch nenechal dlouho čekat a hned následují rok mi vytrhl srdce z těla se svým Jestřábem....no inu musím říct že to né jen překonal laťku z vetřelce ale dokonce jí i posunul.

Martin Scorsese

Málo kdy propůjčí bůh kousek sebe nějakému člověku...u Scorseeseho mu ovšem nepropůjčil jen kousek nýbrž celou duši protože po filmech jako Mafiáni, Gangy v New Yourku a hlavně mé oblíbené Skryté identitě musím říct že tohle není jen talent...

Clint Eastwood

Tenhle stařík nám ještě ukáže zač je toho loket. Po dokončení Milion dollar baby a Gran torino musím říct že i když jsou jeho režijní záchvaty chvilkové stojí za to!

Quentin Tarantino

Novodobý krvavý vládce režisérů....přesně takhle se mi jeví. Quentin předvádí něco nevídaného s každým filmem, a i přes to, že je ve svém oboru jedinečný :D nebojí se zkoušet pořád nové věci....Djangen si získal nezanedbatelnou část mého srdce :) žádné bezhlavé střílečky, to hlavní co dělá Tarantina originálním je komunikace :) ano i přes to že ve filmech využívá dost brutality (což mimochodem neni vůbec špatně) dává nevídaný prostor dialogům :) př Gauneři :) Ten chlap je vizionář sakra :D doufám že nás obdaruje ještě spoustou filmů :)

Christopher Nolan

Velké plus si u mě udělal už Mementem....a říkal sem si jen jestli to není režisérský závan a nebyl. Po salvě, Inception, Batman, Dark Knight a Dark Knight Rises můžu říct že Nolan j prostě bůh řemesla!

Francis Ford Coppola

Inu....tento pán zjevně dostal nabídku od boha. Chceš být ve svém životě režisér nebo mafián....a Francis se rozhodl do svého života vložit obojí. Po dechberoucím Kmotrovi, Kmotrovi II a ano asi i Kmotrovi III musím říct že toho je pro mě pan režisér!! Svojí tvorbu dovršil úžasným filmem Vyvolávač deště!