Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Pořady (10)

Tele Tele

Tele Tele (2000)

Jednoznačně to nejlepší, co z televize Hovn@, pardon, televize Hyena... ehm... pardon, tak do třetice... to nejlepší z televize N@va, co kdy udělali. Nova má na svědomí největší počet odpadních pořadů, seriálů a filmů v historii lidstva, ale TELE TELE se jako zázrakem odrazilo ze dna Novácké žumpy a vyplavalo až kamsi k hladině. Když jsem byl ještě malý, tajně jsem TELE TELE sledoval přes složitý systém odrazů v okně a zrcadle, neboť jsem v tu dobu měl už dávno spát a nebylo to pro mě údajně vhodné. Dnes se na "to nejlepší z TELE TELE" rád podívám znovu a nikdy mě to neurazí. Jednoduchý humor, který si na nic nehraje a nemůže nikoho urazit. Celé TELE TELE je z recese a já mu z recese dám pět hvězd. Né, že by to bylo tak neskutečně dokonalé (postupem času to začalo být lehce ohrané, opakující se a méně zábavné), ale když kouknu na "to nejlepší z TELE TELE" a uvědomím si, jaká žumpa to vyprodukovala, pak klobouk dolů, neboť nikdy dřív ani potom již Nova neudělala nic, co by nesmrdělo odpadem. Takže asi tak. A co se týče "herců", tak Suchánkovi s Genzerem a Cardou nelze nic vytknout. Tupou Žilkovou (která je ale tupá od přírody, nevěřím že by naprosto vždycky všude do ruky dostala jen tupý scénář) nepočítám.

Na stojáka

Na stojáka (2004)

Miloš Knor za šest hvězd, Iva Pazderková za "odpad". Pavel Liška pět hvězd, Tomáš Matonoha odpad všech odpadů. Daniel Čech, Lukáš Pavlásek, a rozhodně Karel Hynek opět za pět... Pavel Tomeš také ujde... ale pak zas třeba Petr Vydra, no to je kokot... nechápu, proč se "umělci" serou do politiky... a když už, proč staví svůj "humor" jen na nenávisti k jiným. Neuvěřitelně kolísavá zábava. Naštěstí, z této Pražské kavárny si každý může vybrat (na netu) jen to své, proto seriál uhájím do TOP 10, nicméně celkově je to čistě průměr. Záleží kdo zrovna vystupuje.

Manéž Bolka Polívky

Manéž Bolka Polívky (1987)

Poměrně inteligentní zábava. Je rozdíl mezi děláním zábavy a děláním humoru. To první je šaškařina a zvládne to de facto každý, kdo se nestydí veřejně si ohodit obličej dortem se šlehačkou. Naproti tomu dělání humoru je dá se říct profese, zaměstnání na plný úvazek. Vyžaduje to inteligenci, jisté množství umu i odvaha. Starší díly Manéže Bolka Polívky mi přišli promyšlenější, kvalitnější... dnes se humor začíná blížit zábavě pro tupé davy a ztrácí to na lesku. I tak je ale na co koukat a pokaždé mě vystoupení Bolka Polívky alespoň trochu pobaví. 75%.