Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (160)

plakát

Zodiac (2007) 

Zodiac patří mezi mé oblíbené filmy. Akce a napětí podle skutečné události. David Fincher měl šťastnou ruku na herce Gyllenhaal, Ruffalo, Downey... Film popisuje řádění sériového vraha, který si nechává říkat Zodiac.Policisté i reportéři se snaží odhalit identitu masového vraha. A i když víte jak to musí dopadnout sledujete hon na vraha. Film se mi hodně líbil a proto dávám 5 hvězd.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Rudého pekelníka mám rád. Ale když jsem viděl poslední verzi, byl jsem hrozně zklamaný. Zbytečná jatka, asi aby se diváci bavili nad porcováním a nebo filmařům zbyly někde ve skladu střeva a gumové ruce. Trapně sprostý ďáblík i jeho pubertální parťačka bez vtipu. To jak komunikovala s mrtvými, mělo být asi efektní. Bylo to jen hloupé. I 2* jsou moc

plakát

Sedmý hřích (2001) 

Přesně nevím co mám o tomhle filmu napsat, byla to blbost vetší blbost jsem v životě neviděl. Dal jsme tři hvězdy pouze za Angelinu Jolie.

plakát

Legenda o slavném návratu (2000) 

Film pro každého-vtip, drama, romantika, napětí, sport, příroda... Skvělé obsazení a vtipné situace i s golfovou holí v ruce. Kdo by to řekl! Filozofující nosič holí vůbec nebyl trapný. A radující se obyvatele města nepůsobili hloupě. A hudba? Ta společně s kamerou film udělala. Viděl jsem už mnohokrát, a ještě mě neomrzel! 5*

plakát

Joker (2019) 

Joaquin Phoenix dokázal, že opravdu zahraje vše. A v Jokerovi se fakt vyřádil. Když jsem toho vyžilého vychrtlíka uviděl, nevěřil jsem. Pokaždé, když se zasmál naháněl strach. Film není žádná komiksová akční podívaná, to vážně nečekejte. Je to popis stvoření ikonického záporáka. Sledujeme, jak se z obyčejného chlapíka stane vyšinutý magor. Phoenix šlape Ledgerovi na paty.A možná ťuká Oscarovi na čelo. 5* zaslouženě.

plakát

Aladin (2019) 

Aladin další hraná pohádka od W.D. Který je úžasně barevný, krásné kostýmy a kulisy. Možná až příliš hip hopových tanečků a zpěvů.Modrého Wila jsme si původně neuměl představit.Často byl, ale daleko vtipnější než byl hlavní hrdina. Ten někdy vypadal jako poskakující a blábolící žák ZŠ.Pořád dokola.Líbil se mi tygr, opičák a kouzelný koberec.Slušný rodinný film.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

Spider-Man:Daleko od domova je hodně povedený film a navazuje na události po Avengers: Endgame. Tentokrát Peter/Spidi musí ochránit Evropu před zloduchem Mysteriem.Je to povedený díl, který uzavírá jednou celou etapu Marvelovek.Film je nabitý humorem není to žádný muzikál ze střední. I když je to film, kde jsou puboši i přesto dávám 5 hvězd za skvělé efekty a za skvělého záporáka.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Tenkrát v Hollywoodu-Od Tarantina jsem viděl pár filmů a není to zrovna moje parketa.Ale teď jsem byla fakt zvědavý!Filmy to je moje postavy dobře známé.A doba, to je sama o sobě tragikomedie-večírky, drogy, válka máničky.Film ukecaný a vtipný. Leova samomluva, scéna s Brucem-to byla velká zábava.Takže Tarantino do filmu dostal hvězdy a hvězdičky a udělal to po svém-do řádění Mensenovy sekty. Brad Pitt,Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Kurt Russell a hlavně Margotka ti všichni byli skvělí+ skvělá dobová hudba, a kostýmy dávám 5 hvězd

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Avengers:Endgame: Naprostá genialita od bratrů Russových, kteří dotáhli Avengers do úplného finále- A stojí to opravdu za to. Každý fanoušek komiksů musel být nadšený, protože se film povedl. Smekám před režiséry, protože celou ságu ukončili se ctí. Já seděl v kině a jen jsem 3 hodiny koukal, co všechno se do filmu vešlo za scény a jak se jednotlivé postavy vyvíjely. Bylo pár okamžiků, které jsem opravdu nečekal. Něco překvapilo, něco zaskočilo. Bylo to parádní rozloučení s Avengers a už teď se těším na další etapu Marvelovek. Hudba je skvělá, má to spád i chvilky na vydýchání a zavzpomínání, nedá se nic vytknout. Na konci filmu sál tleskal. To se u nás tak často nevidí. Za mě naprostá spokojenost a dávám pět hvězd. PS: Rada na závěr - vezměte brýle, páč ukápnete pár slz.

plakát

Grantchester (2014) (seriál) 

Grantchester je kriminální seriál ve stylu A. Christie.Ty anglické mají prostě něco do sebe a po shlédnutí prvního dílu dávám pět hvězd a těším se na druhý díl. Mladý kněz, spoustu postaviček na malém městě a tuším spoustu vražd. Tak snad malé město, ale dost obyvatel!