Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Sportovní

Recenze (10)

plakát

Bastardi: Reparát (2023) odpad!

Musím souhlasit s uživatelem xxmartinxx. Jen dodám, že jsem se u filmu asi dvakrát nebo třikrát pousmál, ale tím kvalitu filmu končí. Pokud chtěli ukázat herce z původní trilogie jak vypadají dnes, tak mohli udělat skupinové foto a ne film. Pan Magnusek si tu neskutečně honí ego. A ten konec? V průběhu filmu se objeví tajemná postava která má sejmout Majera. Je to snad ten hlavní zlý student, kterého máme celou dobu za mrtvého? Nebo někdo úplně nový? No to se samozřejmě nedozvíme, protože taky proč bychom měli my podřadní lidé. Jen doufám, že z toho nevzejde 5 díl. To už radši filmy od Neil Breena.

plakát

Stezky slávy (1957) 

Jak ve mně film ulehl, tak můžu říct, že to je opravdu velmi krásný, velmi smutný a velmi reálný rozbor války. Finální scéna ukazuje, že jsme přeci všichni jen lidé a je jedno jaké národnosti nebo rasy. Emotivní ,napínavý a agresi a smutek vzbuzující film. Agresi z důvodu nespravedlnosti a stupidity války. Smutek totéž.

plakát

Cool Girl! (2023) odpad!

S čistým srdcem můžu říct, že toto byl opravdu nejhorší film co jsem zatím viděl. Nejen že v něm nic nedávalo smysl, ale nesympatičtí herci i jejich postavy, potom strašný soundtrack a do očí bijící "skryté" reklamy. Tři hlavní postavy, jsou ideálem dnešní krásy (smutné). A Anička Šulců v sobě opravdu nemá ani špetku talentu a už vůbec ne tanečního talentu. Pan Jeremy Tichý, by opravdu měl zůstat tichý a ne dělat příšerné filmy jen proto aby se do něj mohl dát jako postava, která přitahuje pěknou španělku (nereálné). Pokud máte rádi BDSM vlastního mozku, běžte na to... nebo pokud máte dvojciferné IQ (možná dokonce jednociferné), tak by se vám to mohlo líbit.

plakát

Ta dívka z fotky (2022) 

Wow tak tohle ve mně ještě chvíli zůstane. Neskutečný příběh a to jsem toho viděl dost a nedostalo mě to jak tento dokument. Extrémně smutné až mě to fakt velmi dojalo. Mísil se ve mně neustále hněv a smutek. Většinou to u těchto dokumentů nemívám, ale asi to bylo tou zvláštní zápletkou a tím jak celá ta situace byla opravdu velmi smutná, tak se to do mě zakouslo a už nepustilo. Hodně lidí zde píše, že formát dokumentu se jim nelíbil, nevidím na něm nic špatného, prostě standart. SPOILER Jo a jinak doufám, že ten co to vše způsobil, už brzy bude pod drnem ;)

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) 

Jednu hvězdičku za moderátorku, která byla občas vtipná. Jinak co víc říct, deset nesympatických namachrovanců pod jednou střechou. Chtěl jsem něčím nahradit svoji guilty pleasure, čímž je Temptation Island, ale toto opravdu ne.

plakát

Jackass 4.5 (2022) 

Mnohem lepší než celá 4. Pro fanoušky Jackass to bude podle mě větší zábava než Forever. Na to jak Forever mě osobně celkem zklamal, tak 4.5 mi to krásně vynahradila, skvělé ukončení ságy.

plakát

Americké psycho (2000) 

Pro mnohé tzv. film "všechno to byl jen sen". Pro mě po zhlédnutí také, ale až ve mě film ulehl a musel jsem se podívat na nějaká ta vysvětlení na internetu i když jsem měl své teorie, tak mi to úplně změnilo pohled na tento film. Není pro každého, takže hodnocení celkem chápu, ale pro ty kteří chtějí hlubší porozumění tohoto filmu, tak doporučuju si najít video American Psycho Explained a ani tam není vše vysvětleno.  V tomto filmu se pořád dají najít nové věci vodítka a další zajímavé věci, jak to ve skutečnosti je. Hned po zhlédnutí bych dal 3 nebo 4 hvězdy, ale po pochopení filmu a záměru autora musím dát 5 hvězd.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) odpad!

S čistým srdcem můžu říct, že tato "reality show" je ta nejhorší věc jakou jsem za poslední dobu viděl. Jako by nestačilo to, že soutěžící (mezi kterými jsou rádoby celebrity) jezdí na hotel obden aby se vystřídali s rumunským Survivorem, který se natáčí ve stejné době, tak je tam spousta dalších věcí které mi neskutečně lezou na nervy. Pominu to, že většina lidí je mi tam nesympatická, ale soutěže o ničem, trvají opravdu hodně dlouho a jsou repetitivní. Hodinové zpomalené záběry, které jen natahují délku pořadu na směšnou délku (skoro jak flashbacky v anime). Musím srovnat s americkým Survivorem, kde si museli udělat všechno sami, tak tady už mají předpřipravené pódium. Nekonečné rozhovory od moderátora o ničem. Dramatická hudba jak od Zimmera a k ní záběry po šesté na vyzoomovany obličej... k smíchu. V jedné epizodě byl jenom boj o odměnu, v další boj o imunitu, což znamená, že něco co v USA zvládli za 40 minut, tady trvá 5 hodin... Prostě bída, hnus, fake a dlouhé jak týden před výplatou.

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Wow, čekal jsem všechno, ale tohle opravdu ne. Tento film nevzdal absolutně poctu hrám a těžce na to doplatil. Charaktery - u některých změna k nepoznání (k horšímu), design postav je tak u poloviny otřesný, lore úplně změněn, příběh urychlený, místy ani nedává smysl. Když vidím jaký tenhle film mohl být kdyby se drželi předlohy, tak musím strhnout jednu hvězdu. Céčkové herecké výkony. Absolutně nezajímavá a cliché nová postava. Obrovské zklamání. Radši si milionkrát pustím verzi z roku 1995, která je sice neskutečné béčko, ale je jakž takž věrná předloze. Jo a taky v ní je vtipný humor a ne jak tady.

plakát

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 

Většina lidí se na tento film dívá jako na klasickou fekální komedii, ale pro mě je tento film jako taková ukázka co jsou Američani zač. Tohle dělá Sasha ve všech svých filmech a k tomu přikládá skvělý humor, který není pro každého. Za mě je to nejlepší komedie, jakou jsem doposud viděl, protože dělá z lidí absolutní blbce aniž by to věděli.