Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Isaac Hempstead-Wright

Mladý Herec s velkým H. Když jsem ho poprvé viděl ve hře o trůny, překvapilo mě, jak je na svůj věk neuvěřitelně talentovaný a schopný. A jak jde GoTkem čas dál, mění se v lepšího a lepšího herce. Věřím, že má potenciál to dotáhnout hodně daleko. Och, ještě nesmím zapomenout, že na mě působí z rozhovorů a podobnejch věcí strašně skromně, o to víc si ho vážím. Pro mě dětský (spíš teen) herec No.1!

Peter Dinklage

Je pravda, že je Peter pro mě víceméně herec jedné role, na druhou stranu bych řekl, že nelze najít propojenější duo herec-postava, než Peter a Tyrion. Dinklage se pro tuhle roli narodil.

Jack Gleeson

Jack je (bohužel) taky zatím hercem jedné role. Pravda je taková, že jako cca dvacetiletý herec se s rolí 13-letého nafoukaného, duševně nevyzralého krále popral... úplně bravurně. V game of thrones jeden z těch nejlepších.

Alan Rickman

Vím, že mu dost křivdím, ale já v něm budu asi vždycky vidět Severuse Snapea. Vím, vím, hrál (výborně!) i jinde, ale když on byl tak dokonalej Snape! Tak či tak, Alan Rickman patří k absolutní špičce anglických herců. Pochybuje o tom snad někdo?!

Geoffrey Rush

Narazil jsem na něj v Pirátech (v duu se Sparrowem/Deppem jsou geniální!), paradoxně jeho úplnej vrchol pro mě byla Králova řeč. Toho oscara měl sakra dostat!

Michael Sheen

Prokletý klub, Královna, Frost/Nixon. Viděl jsem tři filmy, kde hrál nejvýznačnější roli (nebo jednu z nich) a pokaždé exceloval! Je neskutečně charismatický a umí skvěle zahrát vážné i odlehčené věci. Sheen je prostě borec a celkem hlasitě si zařval o místo mého nejoblíbenějšího (ne-game-of-thronovského) herce.

Stephen Dillane

Někdo o něm mluví jako o herci toporném (což je bullshit) a že hraje pořád jeden a ten stejný typ (mračící se) role. Ale on to hraje tak geniálně! Paradoxně ve Hře o Trůny se mi nelíbil tak moc, abych ho zařadil do top10 (a stejně tam hrál skvěle). Naťuklo mě, když jsem zjistil, že hrál v Góóólu/Mexické vlně, protože jsem si ho s těmi filmy nespojoval a minimálně v jedničce byl pan agent/lovec talentů výborný. Ale až John Addams, respektive Thomas Jefferson mě donutil(i) ho sem přidat. Vynikající výkon tam. Vynikající.