foto

Isaac Hempstead-Wright

  • nar. 9.4.1999 (21 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Isaac Hempstead-Wright se narodil v roce 1999 a je jedním z mnohých anglických mladých umělců, kteří začali svojí hereckou kariéru v seriálu HRA O TRŮNY. A i díky tomuto seriálu má problémy se školou, protože často musí školu vynechat vzhledem k natáčení.

Jeho první seriálovou rolí se stala postava Brana Starka v seriálu od HBO HRA O TRŮNY. Po úspěšném startu v seriálu následovala jeho první menší filmová role v hororu AWAKENING.

Vladimír "Geralt z Rivie" Přívara

Herecká filmografie

Filmy

2020 Voyagers
2018 Un conte peut en cacher un autre
2016 Pohádky naruby (TV film)
2014 Škatuláci
2013 Uzavřený kruh
2011 The Awakening

TV seriály

2019 Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
Poslední ze Starků (S08E04)
Dlouhá noc (S08E03)
další epizody (5)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Za Zdí (S07E06)
Východní hlídka (S07E05)
další epizody (6)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Krev mé krve (S06E06)
Vrata (S06E05)
další epizody (5)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Chap Stewie (S12E21)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
další epizody (6)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
další epizody (7)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zlatá koruna (S01E06)
další epizody (8)

Hudební videoklipy

2019 Foals - Exits (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
Thronecast (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce