Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Yes Man (2008) 

Výborná romantická komedie, která pobaví. Měla jsem prve z počátku strach, zda to nebude hloupost, ale teď si jej zařazuji do sekce Oblíbené. Role se pro Jima Carreyho výborně hodí jako žádná jiná. Jako herce jsem ho vždycky už od mládí měla velmi ráda, protože mě dokázal rozesmát a i on sám si dokáže s radostí udělat legraci i sám ze sebe. Člověka takový film pozitivně nabudí.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Málokterý horor mě osloví. Tento ale u mě získal všech pět hvězdiček. Není v něm dlouhé čekání na to, až se ve filmu začne konečně něco dít a donutí mě sedět a dokoukat jej až do konce se zatajeným dechem. Líbí se mi na něm také věrohodné zpracování - dům ve filmu je k nerozeznání od toho pravého a i herce vzhledově vystihli naprosto perfektně. Těším se na druhý díl.

plakát

Na vlásku (2010) 

Pohádka mého mládí. Pamatuji si, když jsem jako malé děvče četla pohádkové knížky o Locice. Nečekala jsem, že film bude mít tak krásné zpracování. A na to, že nemám moc ráda neustálé písničky ve filmech, tak jako jeden z mála se mi opravdu líbil. Rozhodně za pár let bych jej pouštěla i mým dětem. Nemám k němu žádné výhrady.

plakát

Osvětim: Velký útěk (2007) (TV film) 

Divím se, že předlohu knížky ,Utekl jsem z Osvětimi´ tohoto dokumentu ještě nikdo pořádně nezfilmoval. Byl by z toho úžasný film, na který bych do kina rozhodně zašla. Velká škoda je, že v tomto dokumentu toho spoustu vynechali, včetně toho, že se mladý Rudolf Vrba zamiloval do české dívky, kterou přivezli jen z důvodu obelhání Červeného kříže. Jeho útěk i se všemi podrobnostmi obražené v knize je velmi zajímavý. Nehledě na to, že měl ve spoustě případech velké štěstí v neštěstí a v tomto snímku to chybí. I tak si myslím, že je to dobrá upoutávka k tomu, aby si divák přečetl i knihu. Rozhodně stojí za pozornost.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Zdeňka Pohlreicha mám hodně ráda. Někomu může vadit jeho sprostá mluva, ale podle mého názoru aby restauratéři, kteří svůj byznys dělají špatně, to jinak nepochopí a začnou se sebou něco dělat. Nesnáším, když přijdu do restaurace a vybafne na mě 350 jídel. Tímto stylem si alespoň podnikatelé své menu začínají více hlídat. Pohlreich mě nikdy nepřestane bavit. Často jsme na něj koukali na střední hotelové škole místo výuky, nejdrsnější díl byl ten, co se odehrál v Jevíčku a s tou drzou černovlasou Janou. Dokonalá ukázka toho, koho fakt nakopat do zadnice. Už i tak stačí, že existuje spousta protivných servírek.

plakát

První republika (2014) (seriál) 

Konečně seriál, který natočili Češi a na který se dá dívat. Líbí se mi, jak je natočený, každý díl je napínavý. Kam se hrabe Ulice nebo příšerná Růžová zahrada... Moc hezky do detailu propracovaný seriál, ať si každá říká co chce - nebude to alespoň nikdy nekončící seriál jako ty ostatní. Za mě 4*.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Kdysi se na tento pořad dalo i koukat. Už dávno to není o kulinářském umění. Co se zvýšila výhra, jde každý jen po penězích. Měly by se pořádat konkurzy na lidi, co se tam chtějí přihlásit, protože aby někdo dával každý den jen 1 bod kvůli tomu, aby vyhrál, byť ten druhý uvařil naprosto famózně, mi přijde jako ohavná lidská zvrhlost. Kdybych uměla perfektně vařit, přihlásila bych se - ale jen na začátku. Dnes už je to jen o nervy, kort u televize a co potom naživo. Je to škoda. Nebaví mě se koukat, jak se tam pořád všichni hádají. A přijde mi absurdní, že tam každý říká, jak se těšil na nějaký nový zážitek a na něco, co ještě nejedl, ale když to dostane pod nos a mistrovsky uvařený, tak řekne, že mu to nechutná a že to nejí. Když většinu věcí nejím, tak se tam nepřihlásím, nebo za to alespoň nestrhávám body ostatním. Je těžké trefit se do chuti každému. Měly by na to být pravidla... Jediný, co mě na tomto pořadu baví, jsou některé výroky ostatních typu: ,,A ten losos - to je vepřové nebo hovězí maso?"

plakát

Terkel má problém (2004) odpad!

Tak na tenhle film mě někdo donutí se dívat maximálně tak pod vlivem drog nebo úplně omráčenou. Větší blbost jsem neviděla.

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Babicova jedová chýše. Tenhle chlap mi fakt pije krev. Kečupový král. To už i Prostřeno je o trochu na vyšším stupínku než on a to je co říct. Divím se, že tuto katastrofu televize Nova ještě vůbec dokáže pustit do etéru, i když pořady od Novy jsou vždycky katastrofa. Nechápu, jak se na tohle může ještě někdo vůbec koukat.