Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Klub rváčů (1999) 

Co říct? Klub rváčů je klasa. Brad Pitt a Edward Norton v hlavních rolích, spolu s Helenou Bonham Carter! No už jenom to dost vypovídá. A těch myšlenek? Opravdu, film donutí k zamyšlení. Pokud ho ale nepochopíte, pak je to blbý. Na rvačky mi rozhodně koukat nevadí. A určitě doporučuje přečíst si předlohu!

plakát

Sedm (1995) 

Ono vlastně stačí vědět, že hlavní role hraje Pitt s Freemanem. Už jen proto bych se na Se7en podívala. ;)

plakát

Rain Man (1988) 

Rain Man mě opravdu dostal. Skvělé obsazení: Hoffman jako autista úplně parádní a Cruise svou roli také dostal šitou na míru!

plakát

Pěna dní (2013) 

Výborný film, jen bych třeba vypustila tak půl hoďky. ;) Chvíli jsem se i nudila. Jinak fakt bomba!

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Zamilovala jsem si ten moment, kdy byla Jennifer Aniston požádána o ruku! Fakt, bylo to skvělé! :)

plakát

Nouzový východ (2008) 

Já jen nedokážu pochopit, jak může Leonardo tak úžasně hrát. Opravdu, dokáže tak vystihnout jakoukoliv situaci! Velmi dramatický film, ale nebyla chvíle, kdy by mě nudil. Špatný konec k němu asi tak trochu patřil. A dvojka z Titanicu (Leo a Kate) - k nezaplacení.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Nemůžu si pomoct, ale já jsem se skutečně hrozně nasmála! Jedna z nejlepších komedií, co jsem kdy viděla.

plakát

Volejte věštce (2008) (pořad) 

No já se tomu většinou spíš směju :DD

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tarantino zase zabodoval ! Výborný výkon Jamieho Foxxe, klasicky Leonarda diCapria a hlavně Christopha Waltze! 5 hvězdiček!

plakát

Kmotr (1972) 

No, ze začátku jsem s Kmotrem měla trochu problém. Asi tak první půl hodinku se mi všechny postavy míchaly a já nevěděla, kdo je kdo. A začátek mě prostě nudil. Asi to bylo tou zdlouhavou svatbou, nebo já nevím. Ale po půl hodině jsem se do toho filmu tak ažrala, že jsem se od něj nemohla odtrhnout. Jediné, co mě mrzí, byla smrt Dona Corleona. Čekala jsem, že zemře a zachrání tím někomu život nebo tak. Nečekala jsem smrt během hraní si s vnoučetem. Ale tak proč ne, no. Každopádně myslím, že Kmotr se stal legendou. Plné hodnocení. :) P.S.: A Michael Corleone mi v tom čepečku neuvěřitelně připomínal Sylvestera Stallona. Je to možné? :D