Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (10)

plakát

Mia a já (2011) (seriál) 

Pro šestiletou dceru jasná volba. Kouzla, jednorožci, elfové, zlý Elton John, a to vše zabalené ve flitrech a růžovém balícím papíru. Dvě hvězdy dolů za KRAVSKÁ kopyta jednorožců. Dosud jsem nevěděl, že jsou jednorožci sudokopytníci. Ale je také možné, že byl výtvarník prostě blbec co nikdy neviděl koně.

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

Po létech jsem zvýšil hodnocení na pět hvězd. Díky dětem mám tento film opravdu nakoukaný a konečně jsem pobral všechny detaily příběhu. Vizuál je tradičně super a steampunkový "zámek" je prostě nepřekonatelný.

plakát

Můj soused Totoro (1988) 

Totoro, kočkobus, Mei. Je úžasné jak jde udělat zábavný film v podstatě bez děje, na který se dá koukat opakovaně.

plakát

Příchozí (2016) 

Fakt pěkný film s pěkným nápadem i pointou. Jen nevím jestli budu mít chuť se na něj ještě někdy kouknout.

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Pokud by se film nejmenoval "Hvězdná pěchota" a neodkazoval se na R.A. Heinleina byly by to čtyři hvězdy. Jako brutální tupá akce je to OK. I ty holky co ukazují kozy a mají kolagenem naducané rtíky, tak aby vytvořily prototyp americké krásky, tam jsou. Bohužel jako fanoušek knižní (stydím se říci předlohy) bych dal odpad. Myslím si, že pokud se chtěl Verhoeven vysmívat Hollywoodu a všem sci-fi klišé, měl to udělat jinak. Plusy: Hudba Dost akce Hudba Mínusy: Název - nemá co dělat s knihou Chybí Power armor Chybí morální filosofie Logika chybí Nakonec dávám slabší dvě hvězdy. Jednu za perfektní hudbu (Klendathu drop je monstrózní) a zbytek za efekty.

plakát

Ženatý se závazky (1987) (seriál) 

Ne, tento seriál mi opravdu k srdci nepřirostl. Vtipy mi většinou nepřijdou směšné, a mezi postavami jsem nenašel nikoho sympatického. Odpad to úplně není, protože většina jsou jen moje subjektivní pocity.

plakát

Průměrňákovi (2009) (seriál) 

Vcelku zábavný seriál, kde je většina vtipů založena na tom, že matka nebo dcera dřív mluví než myslí. V globále se na to dá koukat. Na slabší čtyři hvězdy to stačí.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Asi to nejlepší co kdy Nova vyprodukovala. K páté hvězdě chybí opravdu jen kousek. Nejlepší díl: Komu zvoní hrany

plakát

Amyino plodné lůno (2013) (seriál) odpad!

Ne, toto opravdu není můj šálek čaje. Stupidní humor, i když podle mě se tady o humor snad ani nejedná. Škaredá, zakomplexovaná ženská, která si hraje na to jak si ze sebe umí udělat bezva srandu. Pro mě odpad. Jo a český překlad názvu... Prej "plodné lůno" ... Mno pár měsíců ještě snad.