Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Čas na dobrodružství

Čas na dobrodružství (2010)

Duha zkřížená s jednorožcem, která mluví korejsky, post-apokalyptický svět plný kouzel, princezna je šílený vědec, upírka s baskytarou vyrobenou ze sekery... Opravdu to má být pro děti? Díky svému nápaditému příběhu, prokresleným postavám a humoru je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálu. Originální kresba a skvělá indie hudba jen přidávají na kvalitě. Je to pro děti, které se nebojí hlubokého příběhu, ale hlavně pro dospělé, kteří neztratili fantazii.

Firefly

Firefly (2002)

Firefly je legenda. Kulturní směs dodává nezvyklou a chytlavou atmosféru podtrženou kontrastující hudbou. Postavy jsou svěle prokreslené. Poměr dramatu a komedie je dokonale vyvážený. Ty dialogy! Firefly se obloukem vyhýbá všem klišé. Ne... Firefly se vysmívá všem klišé. Kdo neviděl, neuvěří! Jen je potřeba se na díly dívat ve správném pořadí.

Avatar: Legenda o Aangovi

Avatar: Legenda o Aangovi (2005)

Anime se mi nikdy nelíbilo (z mnoha důvodů), ale Avatar mě do toho žánru vtáhl bez nejmenších problémů. Možná je to tím, že je americký a ne japonský. Seriál má lehkost, hloubku, humor i epický boj. Toph zůstane mou nejoblíbenější, ale všechny postavy jsou tak skvělě napsané, že si člověk oblíbí i záporáky a pomalu neví, komu má fandit. Je to jeden z mála seriálů, kde jsou pozdější série stejně dobré (možná dokonce lepší) než začátek. Že bych dala šanci i jiným anime?