Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Romantický

Recenze (37)

plakát

Pařba o Vánocích (2016) 

Nejdriv nuda jak hrom, ale po hodine se to rozjelo a fakt sem se nasmala. Jennifer..uzasna a Kate McKinnon ma samy takovy prdly role, docela sem ju zacala žrát.

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Napinavy od zacatku do konce, uplne sem to prozivala s nima. Každopádně ja fandila ty holce a tomu klukovi, aby utekli spolu, pac sem tak trochu romanticka, ale cekala sem ze to bude mit nejakou dohru. Kazdopadne ted kdyz pujdu v noci na zachod, rozsvitim si celej barak!!

plakát

Vykolejená (2015) 

Čekala sem vetsi zabavu. Nektere sceny vypadali nadějně, ale to bylo nasledne prehnany. Zbytecne dlouhe, prepalene, nudne..

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Četla jsem knížku, která byla famózní a pak se kouknu na film a prostě..NUDA!! Jasně, srovnává to každej, protože si prostě nemůžeme pomoct. Knížka je bomba a doporučuji každýmu at si ji přečte, protože neskutečně tam popisuje svoje pocity ve všech chvílích, které s ním stráví, což ve filmu prostě nevidíme. Knížka prostě dává víc smysl, film je hrozně osekanej. Ale musím říct, že herecké obsazení sedí.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Brutální podívaná, místama jsem ani nedýchala. Tom je prostě skvělej herec a Emily dost překvapila. A musím říct, že happyend mě hodně potěšil :))

plakát

Rivalové (2013) 

Nehorázně motivující film...

plakát

50/50 (2011) 

Joseph Gordon-Levitt je naprosto suprovej a stále překvapuje!! Co se filmu týče, tak super :) přesně tak jak jsem čekala.. i to, že se dá dohromady s tou crazy psycholožkou :D

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Myslela jsem, že tři hodiny v kině nevydržím, ale jakmile film začal, tak mě to totálně vtáhlo.. krutej film a ještě krutější Leonardo DiCaprio, kterej by si za tohle toho Oscara opravdu zasloužil..

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Wooow, místama jsem ani nedýchala... Lepší než rvní díl :) Nemůžu se dočkat pokračování, protože teď teprve začne ta pravá řežba :D

plakát

One Direction 3D: This Is Us (2013) 

At si kdo chce co chce říká, ale One direction jsou prostě hvězdy!! Oni se nestali jen tak přes noc hvězdama, ale prostě se k tomu dopracovali a štve mě jak je někteří nazývají gayové a podobně. Jasný, kluci asi moc na koncerty nechodí a jasný, ty fanynky to asi přeháněj, ale prostě.. oni to dokázali!! Mám ráda jejich písničky, a jsem moc ráda že jsem viděla tenhle film. jsou božííí :))